Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе кур ги заболе шарените револуционери како ќе ги нарекуваат во светот само да станеме членка на ЕУ и Николче диктаторче да си лежи

Мислам дека многу си ги преценил, они немаа толку високи приоритети, најбитно им беше од невладина да им фрлат некое 1000-че за да истераат недела.

Зар од неспособни полтрони кои беа регрутирани како ботови треба да се очекува да имаат некој став, а уште полошо па и да бранат држава?

Како е правилно?
1. Интерпол не сака да распише потерница по паторот
2. Интерпол не сака да се избламира со распишување потерница по паторот
3. Интерпол не гледа логика за делата по кои се товари паторот
4. Интерпол не му верува на Вилма, и не сака да се избламира по нејзин допис, сметајќи ја крајно неспособна

Има нова партија гледам ИНТЕГРА ?! Доста познати фаци се гледам од членови.Претседател им е
Проф. д-р Љупчо РИСТОВСКИ ......

http://integra.org.mk/tim/

Коментар за овие.? Се сметаат за благо/десничарска партија....
Овој Александар Главинов што им е во раководството ми беше претпоставен старешина кога служев војска у касарна Илинден,тогаш беше капетан прва класа,права војничина.Строг,неизмерно правичен и екстремно интелегентен и школуван човек.У политиката 100% ке се избламира како и сите што се обидоа

4 години од „Диво Насеље“ – „Нема докази, тешко дека СЈО ќе го преземе случајот“, Јанева

Еве и ова официјално го пуштија по вода. Ако не нека направат еден ресет на се со една сеопфатна амнестија. И така се експерти сите за тоа, па така ќе може да се крунисаат реформите во правосудството и почетокот на преговори со ЕУ не ни бега. Ехе, а што се се спомна пред да дојдат на власт...

Има нова партија гледам ИНТЕГРА ?! Доста познати фаци се гледам од членови.Претседател им е

Go imam slusano ovoj Ljupco nekolku pati I mene mi deluva ok, momentalnive politicari mi deluvaat kako gola voda vo sporedba so nego.Koga bi glasal mojot glas bi odel kaj niv.

Како е правилно?
4. Интерпол не му верува на Вилма, и не сака да се избламира по нејзин допис, сметајќи ја крајно неспособна
Site vo sudskata fela go znaat muabetot na Kacarska so kolegi deka za Mercedesot nema delo

Plus vaka im služi kako baba roga za plašenje na nemirni deca

Како е правилно?
треба некој да пушти на ЈуТјуб бомба како на калето се договарал филмскокрвавиот четврток, па оваа гускетина да добие шлаканица во фаца..
А камо МЕДИУМИ да ПОТСЕТУВААТ дека се уште се во БЕКСТВО убијци од случката Смилковско, убиството на Саздо, убиството на Јанушев итн...
Бу тхе веј, Како никој не смее да пишува ( а имаше еднаш) за германскиот и францускиот платеник од дивље насеље кој избега (или е пуштен)
И Конечно, доста веќе со популистичко продавање магла, не не примаат во гЕУ и КРАЈ[DOUBLEPOST=1557361435][/DOUBLEPOST]Минарето во Охрид продолжува да „расте“ - изборите поминаа а какво решение ќе понуди Заев?

ќе го легализира по цена 1 глас во собрание / 1метар Висински минаре

Последно уредено:
Sto e problemot so Ohrigjani, si gi glasaat tie sto dozvoluvaat minareto da raste ete imaa sega prilika. Taka da sakale dobile. Istoto vazi i za site drugi raboti vo drzavata.
Ејгиди па догодина уште една до Самуилова тврдина да им направат.

Антикорупциска ќе отвара случаи за Глобал и „Едно евро за Вицето“
работата е
" Причам ти причу кад магарци ричу...."
30 години не е осуден функционер на сдсм, всушност има правосилна за Буч ама е во фиока на Судот..
.. а што не прочачка АнтиКорупциска во РЕК, набавките на возила??
ВСУШНОСТ
ПРВО да ги отворат ПОСТАПКИТЕ против пријателката на Шеќеринска, Ставридис, за увоз на реагенси и лекови , тешки милиони евра, која беше поднесена од предходната Антикорупциска , а поради која ја УКИНАА Антикорупциска за некој минорни патни трошоци, оставка мораа да поднесат и членови што НЕМАА патни трошкови !!!!
PanovskiTenderi-700x214.jpg

Мислам дека нема да направат значаен успех.[DOUBLEPOST=1557388067][/DOUBLEPOST]
4 години од „Диво Насеље“ – „Нема докази, тешко дека СЈО ќе го преземе случајот“, Јанева

Еве и ова официјално го пуштија по вода. Ако не нека направат еден ресет на се со една сеопфатна амнестија. И така се експерти сите за тоа, па така ќе може да се крунисаат реформите во правосудството и почетокот на преговори со ЕУ не ни бега. Ехе, а што се се спомна пред да дојдат на власт...
А бе како може СЈО да го преземе воопшто овој случај? Прво, на СЈО му помина рокот за нови обвиненија, а второ, СЈО е надлежен само за оние случаи кои произлегуваат од прислушуваните материјали.[DOUBLEPOST=1557388177][/DOUBLEPOST]
И ова не ми е јасно. Случаите се правно процесирани, што има ДКСК да испитува. За Глобал има аболиција, а за вториот има пресуда. ДКСК не е над судот.[DOUBLEPOST=1557389278][/DOUBLEPOST]Рената Дескоска:
„Да се враќам во Образование нема, не сум Никола Тодоров да се шетам по сите ресори.“

Никола Тодоров бил министер за образование и здравство. Рената за образование и правда. И двајцата биле министри во по 2 министерства. Колку се „шетал“ Тодоров, исто толку се шетала Дескоска.[DOUBLEPOST=1557389419][/DOUBLEPOST]Влада: МРТ работи со загуба и не ги исполнува професионалните стандарди
МРТ не остварува профит па да зависи нешто од неа? Колку пари добива од буџетот, тоа е. Приливи од реклами нема

Последно уредено:
Ова го кажа ко асли турчин седнат на беговско место, со чибукот в рака, и мрмори само "запаличу пола града"
Катимерини: Макрон не ја сака Македонија во ЕУ поради муслиманското население!

Денис Мекшејн, поранешниот британски министер за Баканот од 2001 до 2005, по Беринската конференција ги повика Ангела Меркел и Емануел Макрон да не чекаат земјите од Западен Балкан да станат како Шведска за да бидат примени во ЕУ и тоа да го направат порано

Дури тогаш , кога ќе станеме како Шведска, има да бидеме полни со муслимани како шарко со буви...:icon_mrgr:.

Go imam slusano ovoj Ljupco nekolku pati I mene mi deluva ok, momentalnive politicari mi deluvaat kako gola voda vo sporedba so nego.Koga bi glasal mojot glas bi odel kaj niv.

Г-динот Љупчо Ристоски е ОК. Типот е разумен и говори како силен патриот. На кажаното од него не можам да најдам забелешка. Штета е што неговото учество во политиката во Севердонија е незначително...[DOUBLEPOST=1557398052][/DOUBLEPOST]
Site vo sudskata fela go znaat muabetot na Kacarska so kolegi deka za Mercedesot nema delo

Plus vaka im služi kako baba roga za plašenje na nemirni deca

Дека за „Мерцедесот„ нема (зло)дело, знаеме и ние кои следиме политика, знаат и надвор од Севердонија, исто како што знаеме со која цел му беше „налепен„ тој случај на Грујо; за да биде тргнат од политиката и затворен по секоја цена, дури и за правен случај кој нема логика, а откако Грујо би бил затворен, тоа би била поволна можност за да му „земат мерка„...

Бившите министри од ве-ме-ре-то кои беа тепани во протвор, се само претслика за она кое требаше да му биде „скроено„ на Грујо.

Доста бре со невиноста со Грујо. Крив е он за многу гомнарии. Го одбраа баш тоа дело само колку да го тргнат настрана. Ако требаше Грујо да лежи ќе беше обвинет за други случаи. Ама работата беше да го пратат на одмор некаде, а не во затвор.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom