PIRATIC
diplomiran klozetar
Факт е дека сами си ја ебавме мајката
Па добро ако не беше денеска Пендаровски победник, тогаш ќе беше Гогица, така да како народ сме сведени на тоа тажно и бедно ниво да бираме помеѓу магарето или змијата !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Факт е дека сами си ја ебавме мајката
Јебеш вемеро, во илирида[DOUBLEPOST=1557087606][/DOUBLEPOST]како е резултатот сега 10:3? нели дпмне се фалеа дека тепаат неколку утакмици по ред. сега топката е кај другата екипа.
Нук куптојфалимендерит...
Mnogu neutralen be I ti ispadnaБез разлика кој е денес победник на избориве, факт е дека повеќe oд 800 000 граѓани кои денеска излегоа на изборите му дадоа легитимитет на Преспанскиот договор и на новото име на нашата држава !
Знаеш колку ги има овде, се прават неутрални а грклан ке ти извадат ако им спомнеш против СДС на едните или против ДПНЕ на другите.Mnogu neutralen be I ti ispadna![]()
Тоа може само у главите на шарените лубриканти и Зоки. Легитимитет договорот од народот не доби, доказ ти е референдумот. 600000 со притисоци и полнење кутии, едвај. Тоа што они не го испочитуваа резултатот, па со пазар со Николче, Сашо и Мицко си се испазарија за гласови у собрание не значи дека легитимитет доблиле од народот. И покрај се Северна е реалност колку и да сакаат бојкотирачиве на избориве како Палчо, Бачев и слични фацки кои глумат некои патриотизам да не го признаваат тоа. Оној Палчо вика требало да се бојкотира пошто се бирало прецедател на Северна, али паламентарини не требало да се бојкотираат, пошто најверојатно ќе се бира влада на Марс. Да не спомнувам што еден новинар му го плесна у фаца у емисија, демек организира бојкот не признава Северна, а колата ќе ја регистрира, неговара фирма ќе плаќа без проблем данок на Северна. Секој еден кој се бави или се бавел со политика 30 години уназад, работел стрикно против македонскиот народ.Без разлика кој е денес победник на избориве, факт е дека 800 000 граѓани кои денеска излегоа на изборите му дадоа легитимитет на Преспанскиот договор и на новото име на нашата држава !
Име мењам, партија не мењамEdno e sigurno, VMRO DPMNE nevermore! Sea ushte da se pojavi treta opcija bolja od site drugi sho gi imame oti niedni ne se dovolni dobri za bilo kakov znacitelen progres na drzavata.
Како мислиш вмро никогаш повеќе? Мислам, и под камен да живееш, ќе ти биде јасно дека за да се симне едната партија од власт, се гласа за другата. И таа фамозна трета опција што сите ја зборат веќе 20 и кусур години апсолутно ништо нема да смени, кога немаме нормален плурализам туку вештачки две и пол партиски систем кој како што гледаме сите, одлично си функционира во таа поделба на народот во клучни моменти.Edno e sigurno, VMRO DPMNE nevermore! Sea ushte da se pojavi treta opcija bolja od site drugi sho gi imame oti niedni ne se dovolni dobri za bilo kakov znacitelen progres na drzavata.
Ееееееее бе бранители, еден период беше табу да се коалиција со терористи сега терористи се најпривлечен партнер и бираат и бараат кој ќе им понуди повеќе. Еееее кај е да се врати 1991ва...мајџор рисет на шемава е потребен.Заев рече дека ќе има предвремени парламентарни ако не успеат изборите, и дпмне излезе со максимална излезност на изборите место да бојкотира и да добие предвремени парламентарни - ма кој кого јебе
едно е сигурно уште долги години дуи нема да сака да коалицира со дпмне, уште најмалку два парламентарни мандати нема шанси дпмне да ја види централната власт
Читај малку. Ја не зборам за излезност и неизлесност цензуси и слично.
Како сакате разберете ама на овие собири на Сдс само уште Брејвик недостасува.Ајде барем чупево на 1:17мин ќе се опраи, ќе ја посвојат не и берете гајлето