Ај не сери, на колку американци им ги украдоа картички, испразнија сметки од вакви мејлови.
И шо има веза дека на Американци им се случило тоа? Стари баби дедовци од лузијана и арканзас што се пандан на земјоделциве од Македонија прв пат ставиле интернет, цел живот го поминале со камиончето и копачот в рака,нормално ќе се подлажат. Прам муабет за тиквариве што ги има низ сите страни назад а тоа се:
-Слушнал некој заминал америка со сликање, оди се слика и прашува во фото студиото "а сега како да заминам"
-Се сликал, и прво нешто што прави иди на темава со прашање "Дечки аплицирав на win4green ми бара само 300 долари да уплатам на сметка од некоја афричка банка.
- Му аплицирале други,затоа што самиот е тежок серко и неспособен, и потоа прашува се. Од почеток. Кај да проверам? Со кои зборови пишува дека сум извлечен? И? Ако сум извлечен како се оди америка?
Пола од апликантите со цел памет заминуваат "во америка"и никаде на друго место. Не во USA.Не во една од 52те државчиња. Не јужна америка. Не Канада. Во америка.