Сè за опаѓањето на косата - совети и искуства

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво дечки, имам 20 години и веке осетив од предниот дел дека ми станува се поретка косата, па сакам да ве прашам некој од вас да сподели искуство дали и што ви има помогнато, благодарам

инаку за наследна, незнам татко ми има 50 години и има над 60% од косата сеуште, вели дека до неговите 30 години имал многу густа коса
исто така од мајка ми од страната сите имаат густа коса така да мислам дека не е генетски

имам слушнато некој спреј имало и доста помагало дали е тоа вистина?

Последно уредено:
Здраво дечки, имам 20 години и веке осетив од предниот дел дека ми станува се поретка косата, па сакам да ве прашам некој од вас да сподели искуство дали и што ви има помогнато, благодарам

инаку за наследна, незнам татко ми има 50 години и има над 60% од косата сеуште, вели дека до неговите 30 години имал многу густа коса
исто така од мајка ми од страната сите имаат густа коса така да мислам дека не е генетски

имам слушнато некој спреј имало и доста помагало дали е тоа вистина?
Кога коса ќе почне да паѓа и жена да оди по швалери сопирање нема.

абе ова нуларица закон било, како не ми текнало до сеа се глупирам покирам со години, али навика јбг. Најбитно е да се решиш после ти чуе курот, кој те прифаќа те прифаќа кој не кој го ебе. Плус дома се шишам и не го частам тој мазноглавец 200 денари месечно.

абе ова нуларица закон било, како не ми текнало до сеа се глупирам покирам со години, али навика јбг. Најбитно е да се решиш после ти чуе курот, кој те прифаќа те прифаќа кој не кој го ебе. Плус дома се шишам и не го частам тој мазноглавец 200 денари месечно.
1 ти е боља опција

Кога коса ќе почне да паѓа и жена да оди по швалери сопирање нема.
Па не баш, јас имав многу густа коса, почна да ми паѓа и на околу 25 години ми се изретчи, ама ништо страшно. Сеа све е ок, ниту паѓа ниту ништо.

Линкот што е ставен до оглас (кој патем кажува дека се веќе продадени) не е битен, ампулите се стварно добри.
Да,ама не за генетско опаѓање.Ве молам да правите разлика.

Ako ne pomaga ništo togaš ostanuva presaduvanje. Ima vo Srbija, Turcija - kade e možda i najdobro i najeftino, Ungarija, sekade samo ne kaj nas. Metoda koja e momentalno mejstrim e AHT metoda - https://www.ahttransplantacijakose.com/en/comparing-hair-transplantation-methods/. Evo ideja za biznis, ordinacija za presaduvanje kosa. , pacijenti veruvam ke ima dovolno

Ефтини се тие у турска зошто пресадуваат повеќе фоликули одеднаш, можда ќе имаш коса но линијата напред ќе ти делува многу неприродно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom