- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.921
- Поени од реакции
- 41.893
Ситонија и плус Тасос
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Дојран.Предлог некое интересно место за одмор, само да не е Грција, Албанија, Бугарија и Хрватска.
Оваа година сакам нешто поразлично од идење само на плажа и печење цел ден на сонце.
Да има што да се разгледа и може и езеро и планина.
Знам дека рече не за Бугарија, ама ако имаш мали деца, Банско ти е блиску. Цел Пирин го имаш за шетање, плус 2-3 музеи, а најдобро од се е што има хотели со топла минерална вода и хотелите имаат вообичаено голем простор за да си играат децата надвор, а и внатре. Ако сакаш предлози, пиши ми пп. Поздрав.Предлог некое интересно место за одмор, само да не е Грција, Албанија, Бугарија и Хрватска.
Оваа година сакам нешто поразлично од идење само на плажа и печење цел ден на сонце.
Австрија, Италија, Франција, Данска може. Ми треба да е и место каде што ќе има активности, возење точак, фудбал, планинарење такви работи.Знам дека рече не за Бугарија, ама ако имаш мали деца, Банско ти е блиску. Цел Пирин го имаш за шетање, плус 2-3 музеи, а најдобро од се е што има хотели со топла минерална вода и хотелите имаат вообичаено голем простор за да си играат децата надвор, а и внатре. Ако сакаш предлози, пиши ми пп. Поздрав.
Барселона и Валенсија, се што си навел има, и многу повеќе.Предлог некое интересно место за одмор, само да не е Грција, Албанија, Бугарија и Хрватска.
Норвешка![DOUBLEPOST=1556657727][/DOUBLEPOST]Инаку Крит е добра дестинација, иако е Грција.Австрија, Италија, Франција, Данска може. Ми треба да е и место каде што ќе има активности, возење точак, фудбал, планинарење такви работи.
Бугарија нема којзнае што и веќе видено.
Преку букинг или да се јавиш на газдата.Каде во Бугарија е најдобро за ноќен живот и за друштво составени од претежно млади?И преку што е најубаво да се резервира?
@Forza Milan!!!Барселона и Валенсија, се што си навел има, и многу повеќе.
Тел Авив е отров скап, Ерусалим така така. Јас бев преку Контики Травел, српската агенција. За документи, не ти треба ништо само пожелно е да не си бил никогаш во животот во Турција или било која друга муслиманска земја а ако си бил, спреми се на пасошко детално да одговориш на прашања зошто си бил таму и што си правел.Има некој размислувано за Израел или Либан како дестинација?! Ако сте биле,како искуство и пари до таму(пари,јадење,документи)?