Струмица

Хеј момци (и девојчиња :) ). Барам некое добро озвучение за приватна забава. Не мора нешто за на стадион да е, нешто по-средно-јако. :pos: Има некој овде на форумо? Да му се дава за една вечер? Ќе платам шо треба. :smir:

На чаршиита до Милд. Тава сиинто дуќанче. За 3.000 бомба. Ече четвртина од градо.

:vozbud:

Имаш на старта чаршии как шо ти кажа tow и кај брицо фризеро имаш до него дукан на Teddy Sound да изнајмуваш. Види си пити си цени ово она .. шо марка и така :)

Океј. Фала. :smir:

Софија, ммммммм. Paul Van Dyk е на 21ви април мислам. :vozbud:

Emi nogu jasno deka e:)))))) Hihuahauhaahahaahhaha kolku samo ke odammmmmmmm

Na 18ti e PVD a na 19ti veligden so znaci pak nema da sum u Sofija, za taa smetka Depeche mode ke idat:))))))))))))))

Брејј,алал да тее...да сликаш ,да снимаш там и долови од атмосфеерта и нии да ѕирнаме нешто :))

Ja го декаа Софија, нее преку свето.

Abe ne e preko sveto ama planiri oti treba da se prosetas do Skopje da si izvadas viza, pa za sofija da dojdas( da me najdas mene da ti dadam eftino smestuvanje) i da si pominas ubavo:))))

Abe ne e preko sveto ama planiri oti treba da se prosetas do Skopje da si izvadas viza, pa za sofija da dojdas( da me najdas mene da ti dadam eftino smestuvanje) i da si pominas ubavo:))))

Eпа как шо га преувеличуват работта, нее ного замаране.
Абе ај, битнаа дружбата. :))))

Zatva zapisi se na fax u sofija i roki si :)))

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Eпа как шо га преувеличуват работта, нее ного замаране.
Абе ај, битнаа дружбата. :))))

Абе не да не е ного... ич замаране не е. :)

Одаш у атлантис и даваш 3400 денарки (скапо/ефтино, кој как си га наредил :p) и на 18ти само флеваш у афтобусо и одаш за софија... :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom