JB00F
DDoS
- Член од
- 21 јануари 2014
- Мислења
- 3.515
- Поени од реакции
- 2.886
Да беше еднаш ваков испад да, и јас ќе го кажев истото. Но бидејќи знам дека со сигурност ништо не е подобрено треба да се критикуваат особено за интернет услугата.Не си ми јасен. Се утепа плукајќи а си нивен корисник. Ако не ти одговараат смени ги не гледам поента фрустрации тука. Ако мислиш дека можеш да допринесеш за Вип можеби треба да аплицираш за работа таму, мислам дека би бил многу попродуктивен.
И јас бев нивен корисник, уште од Кејбл Тел од 2009 до Јуни 2018. Да, имало проблеми одвреме навреме порано, во ред е, се случува. Но еве кај мене 2 месеци не можеа да средат во реон (Карпош) што имаше гушење на мрежата и аплоудот цело време беше до 0.2, 0.6 макс. Мораа да дојдат да работат после поднесен приговор, дотогаш изговорот им беше или се работи или толку било максимум за реонот. Покрај тоа чести проблеми со DNS, double NAT, проблеми со оптички приемници кај нив за реонот, чести проблеми со појачалата во реонот (варијации на аплоуд сигналот кој потоа прави проблеми итн итн.) и за сето ова привремено бараа решенија каде што после 2-3 недели пак нешто од горе наведеното ќе им пука.
И од пред 1 година ги откачив, Телеком и оптиката се друга приказна .