- Член од
- 11 април 2018
- Мислења
- 210
- Поени од реакции
- 61
Незнам за другите јас користам вдсл три месеци и брзината не е падната од 47/10 ни еден ден ептен супер ечекај на VDSL брзините се симетрични?
Незнам за другите јас користам вдсл три месеци и брзината не е падната од 47/10 ни еден ден ептен супер ечекај на VDSL брзините се симетрични?
Како што слушнав изгледа наскоро, оптиката ќе ја зголемат на 60/60 за Л пакетот. Има некој дополнително инфо за оваа работа?
џабе, сега касно им е. и 500/500 ако сакаат нека стават пак Неотел поевтини.Како што слушнав изгледа наскоро, оптиката ќе ја зголемат на 60/60 за Л пакетот. Има некој дополнително инфо за оваа работа?
Погрешна табела не можеле да направат???Прегледај го приврзокот 207509
Еве табеларно приказ на понудата на пакети со оптика на операториве...
Мислам дека не се променети ниту брзините ниту цените од пред некој месец... Подетално како анализа се има овде: https://inrekom.org.mk/wp-content/uploads/2019/02/Komparativna-analiza-na-telekomunikatsiskiot-pazar-vo-segmentot-na-fiksni-i-mobilni-uslugi.pdf
Реално цените им се нереални на Телеком, а брзините смешни во споредба со конкуренцијата.
Целосно спротивно. Телеком е тој кој нуди 300/300 како најголем пакет. Неотел нудеа до скоро но го укинаа бидејќи како што дознав имало прилично голем број корисници кој го земале бидејќи мислам имаа промоција така нешто, па не биле во можност секаде да испорачаат макс 1/1 Gbps.Погрешна табела не можеле да направат???
Телеком како што знам само гигабитен, и 50/50 нудат, од кога пак 300/300, или јас нешто сум слеп?
Неотел не нудат гигабитен исто така?
Кој и да ја направил табелата, треба да ја преправи, освен ако не им текнало да исклучат гигабитен интернет што е немогуче.
Лично правена за анализата на ИНРЕКОМ. Табелата е точна. Податоците се со линкови т.е. фусноти и наведени извори, а се од моменталните пакети што тогаш се нудеа.Погрешна табела не можеле да направат???
Телеком како што знам само гигабитен, и 50/50 нудат, од кога пак 300/300, или јас нешто сум слеп?
Неотел не нудат гигабитен исто така?
Кој и да ја направил табелата, треба да ја преправи, освен ако не им текнало да исклучат гигабитен интернет што е немогуче.
Единствено би ти се исплатело да се жалиш до АЕК, па ако одлучат во твоја корист би можел порано да го раскинеш корисничкиот договор со Македонски Телеком без да плаќаш пенали.Мислење: јас користам вдсл од телеком 50/10 а плаќам како за л пакет 50/50 1490 ден.
Дали вреди да се жалам?
Договорот кој го имаш потпишано на која брзина ти е?Мислење: јас користам вдсл од телеком 50/10 а плаќам како за л пакет 50/50 1490 ден.
Дали вреди да се жалам?
Па договорот а за л 50/50 со минимално гарантирано 25/25.Договорот кој го имаш потпишано на која брзина ти е?
Ако договорот е 50/10 и Телеком ти ја дава оваа брзина тогаш немаш основа за да поднесуваш жалба бидејки Телеком ти ја испорачуваа таа брзина по договорот ,сите ние потпишуваме договори а никогаш не го читаме и после некој друг ни е крив