Attachments
-
383 KB Прегледи: 29
Последно уредено:
тука си во право нее модна писта за убавина, заборавив да напоменам Електрониката/Софтверот е поубав x3 на CH препоставувам за разлика од Тиссот/тст/тоссот/тајфуј и други .. исто то важи за Carrier електронски/софтерски е поубав од друга ребрендирана MideaНе гледаме на убавина кога зимаме инвертер, примарна функција му е греење а не модна писта.
Неноси закључоци од небо како некој дрон....све што сија није злато.тука си во право нее модна писта за убавина, заборавив да напоменам Електрониката/Софтверот е поубав x3 на CH препоставувам за разлика од Тиссот/тст/тоссот/тајфуј и други .. исто то важи за Carrier електронски/софтерски е поубав од друга ребрендирана Midea
Ај вака сеа негде во минатите твои постови имаш ти напоменато дека електониката на Carrier е по добра јас не открив нешно ново ни тука сакам да бранам некои бред или да плукам .. многу убо знаеме сите 50% од климата има електрониката/софтверот улога еве ќе ја земам Midea Mission 18 имаше видео модулација и самите незнаат шо алогаритми ставиле за разлика од 12 имаше уба модулација .. поентава ми беше ако климата има убав софтвер и електроника ќе раб убо без разлика дали е Gree,midea,toshiba,mistu,carrier и другиНеноси закључоци од небо како некој дрон....све што сија није злато.
Кој тоа Кариер има подруга електроника од Мидеа?
еве ти конкретно доказ дека Мидеа е иста со Carrier, сакаш у ПДФ сакаш скрееншот кој одамна го имам направено...
Прегледај го приврзокот 207690
постари модели се ова на мултисплит што и еден член тука ја има од 2016та.....Но за мене после оваа идентичност секој Кариер ми е Мидеа и недавам пари за него...ако имаш некој доказ кој конкретен модел не е Мидеа би ти бил благодарен.
но ова го имаат сите клими, само што не си измислуваат зборчина G10 да си речиш бог знае каква технологија е, а служи само за топ шоп реклама.G10 Inverter
Provides enhanced system performance and energy saving – lower power consumption, Ultra-low frequency / low noIse and precise temperature control.
Пак се се вртиме во loop зборуваме за електроника на климите без разлика на фирма еве на пдф читав на една клима EEV а тука читам се гаси ко да е на капилара модулација 0 со електроника е тоа неможи еден EEV да контролира или пиши на спецификација а во реалност ТОНЧ шо е по трагично нее ефтина клима од 30к 40к@Pew Pew mozda zasto ne si cital dovolno taka mislis i nosis zakljucoci od corap...da ne recam od PP nosis zakljucosi site naucnici stanavte tamu, onoj drugiot e so 10Kw zagubi u 50m2
Da, mozda sum kazal negde nekogas za Carrier deka imal dobra elektronika, i verovatno za model sto Cariier go ima rebrendirano kako svoj a e isti Gree Crown no se prodava samo za Americki pazar ne i za balkanci....
KAsno uletuvas i ne si cital koga trebalo da citas
A vtoro ne si go procital ni ova deka Carrier u Split sistemi sitna boranija neigra
Napisano i na drug Forum od reci kazi nivni prestavnik
http://www.elitemadzone.org/p3797000
Midea raboti za niv i sve e toa Kina made, samo pravat mozda poubavi paneli...ko za tebe poubavi ama na kapilara...nemam vreme da citam nazad za tebe za sve sto ne ti e jasno....imas Histori i baraj informacii.
Smeski u boja.Nekoi sporedbi mirai vs seiya (podobrena energetska klasa, namaleni vibracii, on demand defrost, wifi support, zgolemena bezbednost.. .): https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://iportal.ahi-carrier.gr/products/SiteAssets/SitePages/Home/SEIYA%20Product%20overview%202018-09-06%20TCTC%20(1).pptx&ved=2ahUKEwj21rzehNPhAhVpmIsKHUMRCUIQFjABegQIBBAB&usg=AOvVaw2WwteP3BiT1lQje97rJbAN