ostavljamo gazdu narodne na miru i delimo drugeAko i nije najjaca ali je legenda[DOUBLEPOST=1554650716][/DOUBLEPOST]
Tako je, delit cemo neku drugu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ostavljamo gazdu narodne na miru i delimo drugeAko i nije najjaca ali je legenda[DOUBLEPOST=1554650716][/DOUBLEPOST]
Tako je, delit cemo neku drugu
pa hocete li mi vratiti i podatke da mogu uci u svoj panelostavljamo gazdu narodne na miru i delimo druge
evo haker ilince nek ti pomognepa hocete li mi vratiti i podatke da mogu uci u svoj panel
pa kako cu imati kad se nemogu izboriti sa vasim hakerskim sposobnostima?Vi bi i CIA-u razbili a kamoli moju narodnuhahahahahahaahahahahahaa ovo je komedija živa, kako neko može da drži panel a nema pristup svom panelu, zaista komedija
To sto pises nema nikakve logike.pa hocete li mi vratiti i podatke da mogu uci u svoj panel
zamolio bi postenog hakera koji mi je promijenio podatke za ulazak u panel,da mi to vrati,a zauzvrat cu dati 50 listi jednom clanu pa nek se hvali da su njegove[DOUBLEPOST=1554651674][/DOUBLEPOST]White ajde pusti covjeka u panel. Nek nam da po nesto i mir
nemam nista,ja sam mislio da su domaci hakeri posteni ljudiTo sto pises nema nikakve logike.
Imas podatke za servere, imas bekapove, pola sata posla instalirati sve ponovo sa novim podatcima.
ajde White mozda dobijemo dozivotnu listu od gazde ako je jos gazda panelaWhite ajde pusti covjeka u panel. Nek nam da po nesto i mir
Ako je tacno to sto pises (a cisto sumnjam), onda ce tvoja lista raditi najduze jos mesec dana (ako pretpostavimo da si servere platio juce). Jer ako ne platis servere sve se gasi.[DOUBLEPOST=1554652080][/DOUBLEPOST]zamolio bi postenog hakera koji mi je promijenio podatke za ulazak u panel,da mi to vrati,a zauzvrat cu dati 50 listi jednom clanu pa nek se hvali da su njegove[DOUBLEPOST=1554651674][/DOUBLEPOST]
nemam nista,ja sam mislio da su domaci hakeri posteni ljudi
Heh....ajde White mozda dobijemo dozivotnu listu od gazde ako je jos gazda panela![]()
Ma pusti ga, uopće nije istina to sto prićaAko je tacno to sto pises (a cisto sumnjam), onda ce tvoja lista raditi najduze jos mesec dana (ako pretpostavimo da si servere platio juce). Jer ako ne platis servere sve se gasi.[DOUBLEPOST=1554652080][/DOUBLEPOST]
Heh....
Ne lozite coveka, nemam ja dovoljno znanja za hakerisanje![]()
ma u pravu si,samo covjek lazeMa pusti ga, uopće nije istina to sto prića