Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Svi vi reseleri i dtzaci panela, ako meni ne posaljete po jednu dugotrajnu listu, od sutra napadam sve bez obzira koje i sta je. Toliko za sada. Pozz

hahahahahahaahahahahahaa ovo je komedija živa, kako neko može da drži panel a nema pristup svom panelu, zaista komedija

olbih ,jaka ti je lista-narodna iptv- ,neznam dali je najjača ali sigurno je u top 3 exyu

Envoyé de mon HUAWEI GRA-L09 en utilisant Tapatalk

Ilija88 Sirovino da su g...a za jelo ti bi ih se prvi najeo kao sto si se naguzio za tudju ukradenu scriptu i ti si sad glumis nesto a do ore pola godine nisi znao jedan iptv player na tv da instaliras pa si molio ovde svakoga i dosadjivao ljudima da ti pokazu i ti si sad majstor.Ajde prosvetli i nas obicne smrtnike kako si to preko noci postao ekspert za najjace domace liste.Grebatoru jedan nijedan

White ajde pusti covjeka u panel. Nek nam da po nesto i mir
zamolio bi postenog hakera koji mi je promijenio podatke za ulazak u panel,da mi to vrati,a zauzvrat cu dati 50 listi jednom clanu pa nek se hvali da su njegove[DOUBLEPOST=1554651674][/DOUBLEPOST]
To sto pises nema nikakve logike.
Imas podatke za servere, imas bekapove, pola sata posla instalirati sve ponovo sa novim podatcima.
nemam nista,ja sam mislio da su domaci hakeri posteni ljudi

zamolio bi postenog hakera koji mi je promijenio podatke za ulazak u panel,da mi to vrati,a zauzvrat cu dati 50 listi jednom clanu pa nek se hvali da su njegove[DOUBLEPOST=1554651674][/DOUBLEPOST]
nemam nista,ja sam mislio da su domaci hakeri posteni ljudi
Ako je tacno to sto pises (a cisto sumnjam), onda ce tvoja lista raditi najduze jos mesec dana (ako pretpostavimo da si servere platio juce). Jer ako ne platis servere sve se gasi.[DOUBLEPOST=1554652080][/DOUBLEPOST]
ajde White mozda dobijemo dozivotnu listu od gazde ako je jos gazda panela;)
Heh....
Ne lozite coveka, nemam ja dovoljno znanja za hakerisanje :)

Ako je tacno to sto pises (a cisto sumnjam), onda ce tvoja lista raditi najduze jos mesec dana (ako pretpostavimo da si servere platio juce). Jer ako ne platis servere sve se gasi.[DOUBLEPOST=1554652080][/DOUBLEPOST]
Heh....
Ne lozite coveka, nemam ja dovoljno znanja za hakerisanje :)
Ma pusti ga, uopće nije istina to sto prića

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom