Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
pa sta me briga koliko ima tu takvi ljudi sto drzu paneli
ustvari ne gi drzu nego gi placaju njihove usere sto imaju i eto njima cista lova do krova :) to mi se dopada pocetak je tezak dok se nabave usere a posle ides na ladno pivo i svaki mesec ili sta znam ja kako ko zeli placa i pun paypel sa pare milina da gledas cifru a jos milina kad ih podignes :) poceo sma davno nekada art narodna vlagor kafic bosna imao par paneli pa me blokirao pa me opet odblokirao pa me trazio po net pa delio liste za da mu kazu gde sam sta sam i tako dalje
tako udri nisko po zemja sta zelis to radis tvoje liste tvoja volja
i da znas imam taj stalker sto si objavio slike i nije los arapski neki cak i radi super

Mislim se: Dobio covek alat (skriptu) i to tudju na „muftakis“ i sad on sa tudjim znanjem postao ekspert i soli pamet drugima a svi znamo sta i ko je bio pre nego sto mu je data gore navedena stvar.
Ostajte mi zdravo!!!

Nemojte da nervirate kulinarski stručnjak @ilijao88 ....
Čestitke do iptv huga za novih kanala !
Код:
http://prva-iptv.hugo.mk:1935/get.php?username=hd&password=stream&type=m3u

stvarno mi nije jasno kako ovi ufurani misle da pomognu nekom ako posalju listu na pp?Sta ako je ta podijeljena lista na pp upravo placena od nekog clana foruma i ukradena od njega?Sta ako neke ilije i slicni njemu dijele na pp liste sa mog servera koje su pokrali?Jeli to pomoc?Gospodine ilija i tebi slicni,napravite server i dijelite svoje liste ako zelite pomoci zaista,a ne dijeliti moje liste koje ste pokrali na pp i ti kao pomogao nekom,a dijelis ono sto je neko vec platio i smeta vam sto se pojavljuju ljudi koji vas bacaju u sjenu...zavist je bolest

stvarno mi nije jasno kako ovi ufurani misle da pomognu nekom ako posalju listu na pp?Sta ako je ta podijeljena lista na pp upravo placena od nekog clana foruma i ukradena od njega?Sta ako neke ilije i slicni njemu dijele na pp liste sa mog servera koje su pokrali?Jeli to pomoc?Gospodine ilija i tebi slicni,napravite server i dijelite svoje liste ako zelite pomoci zaista,a ne dijeliti moje liste koje ste pokrali na pp i ti kao pomogao nekom,a dijelis ono sto je neko vec platio i smeta vam sto se pojavljuju ljudi koji vas bacaju u sjenu...zavist je bolest
druže a ti ih kačiš javno, ko je od veće pomoći onda, ja koji dam listu i ljudi gledaju ili ti koji je okačiš i ona stane u roku od par minuta.... smešno:kafence:

i neću više ni reč reći ko Vas šiša ne zaslužujete uopšte pažnju ovde niko od Vas

i samo da napomenem ja se ne hvalim ovde ni nigde, u tome smo različiti. TAČKA NA SVE.

a pitam te,sta ako je lista koju podijelis na pp,ukradena od mene koji sam platio tu listu?Kome si pomogao?[DOUBLEPOST=1554640676][/DOUBLEPOST]
Mislim se: Dobio covek alat (skriptu) i to tudju na „muftakis“ i sad on sa tudjim znanjem postao ekspert i soli pamet drugima a svi znamo sta i ko je bio pre nego sto mu je data gore navedena stvar.
Ostajte mi zdravo!!!
upravo tako prijatelju,do prije par mjeseci je od mene trazio liste i dobio gotovu scriptu da vadi liste od covjeka koji ga je zaduzio da dijeli liste tudje da bi taj isti covjek ,a zna se ko,mogao prodavati svoje ,to ti je odgovor najjednostavniji[DOUBLEPOST=1554640825][/DOUBLEPOST]i evo nekom jedna na pp domaca ko se javi

Последно уредено:
a pitam te,sta ako je lista koju podijelis na pp,ukradena od mene koji sam platio tu listu?Kome si pomogao?

Onome ko je nema, njemu sam pomogao.

A upravo pogresno nikakkvu skriptu nisam dobio od tebe i ne okreci u svoju korist, TI SI SE MENI PRVI JAVIO I POSLAO PORUKU. A sad se ti pravis pametan a ne ja. Ja samo prezirem sve sto se okaci javno i tacka.

Onome ko je nema, njemu sam pomogao.

A upravo pogresno nikakkvu skriptu nisam dobio od tebe i ne okreci u svoju korist, TI SI SE MENI PRVI JAVIO I POSLAO PORUKU. A sad se ti pravis pametan a ne ja. Ja samo prezirem sve sto se okaci javno i tacka.
skriptu ne od mene,malo bolje procitaj.Scripta je od,zna se koga,covjeka koji ti je dao da unistavas tudje da bi njemu prodaja lista porasla,i dosta vise ,sve je providno

@ilijao88 ja bi bas volio da se igramo ;) samo... ne znam sta bi ti to mogao da ponudis kao igru? ;) ..... e da ... ja nekako vise volim ove legalne provajdere ;)

Pozdrav

Pozdrav svima jedno pitanje kod prijatelja,sam ,kupio je listu dao svoju MAC sa aplikacije SmartIptv na LG i prodavac liste je sve zavrsio , moje pitanje je moze li ikako videti link liste u aplikaciji SmartIptv da bi gledao i na drugom tv ..hvala unapred na odgovoru ps : ja sam nesto probao u alikaciji ali ne vidim listu a na compu prijatelj nema ni login da se prijavi ..

dve sliki kao ona kafa 2 u 1
heqaaykn.png
cd8zz78t.png

A koji su to ufurani? Jel oni sto su ti pomagali u početku slali kontakte liste da gledas dok nisi postao resseler. Brzo zaboravljaš . Jesi mi kad poslao tvoju listu i rekao gledaj izivaj. Pomogao si mi u početku. Koda ja neznam tvoj drugi nik. I nedavno si me pitao za uslugu samo s drugim nikom .
Tvoji izvori na panelu su plačeni jel ?
Nemoj me više vući za jezik

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom