bootboy
Skopje Bootboys!!!
- Член од
- 29 декември 2008
- Мислења
- 624
- Поени од реакции
- 346
Ајде бе, Метал свирка е не е настап во ресторан на “Анета и молика“ кај што треба да имаш и резервирано маса, и друштво. Влези малку покасно, земи пиво, чекирај дали има случајно добри женски што е реткост, тресиш глава ако ти се допаѓа музиката и по некоја случајност не е крш озвучувањето, во цела таа гужва најмалку ќе ти биди грижа дали си сам или со други.Ќе иде некој вечер во МКЦ? Shock Troopers имаат концертна промоција, а ќе свират и Gargoyles и Reduced to ashes. Јас веќе купив карта ама неам друштво. Неам ни за на 23-ти за Мардук, ама ќе пишам пак за тоа, има време https://www.facebook.com/events/831557100528929/
Метал сцената пропадна во груевизмот најмногу, се изретчија сите тие уфилмани кослави дечишта што доаѓаа по паркови, се изретчија и бендовите кој по штабови се активираа на некој начин “се социјализираа“ кој видоа нема леб од тоа, парковите експресно ги исчистија барем за по провинцииве зборувам и тоа доста педерски, или ќе го раскопаа демек се реновира или некоја рација ќе пуштаа. Сега од метал свирки е да заминиш надвор од мк на некој метал фест кај што ќе видиш куп бендови еден куп металчишта и будали, да се издуваш квалитетно и тоа е тоа. Се намаливме како држава а со тоа доста сегмени од полето на културата се исклучија.Хахахахахахахаха, Анета и Молика Убави девојки има секогаш, ама малку девојки се на број. Додуша темница е внатре и не може да се шмекате ко шо треба хаха Тресење глава е mandatory Јас сум lone wolf и све тоа, ама многу ми е тапа да идам сам на свирка. Единствено кога гледам омилени бендови не ми смета да сум сам, бидејќи тогаш го упивам секој момент Ќе ви досаѓам тука многу у наредниов период, сакам да идам на некој метал фест, само не знам кој ќе биде, претпоставуем у Чешка.
Метал сцената мислам дека почна да пропаѓа некаде средина на 2000ти (баш се поклопи со времето на Грујо, да ).Метал сцената пропадна во груевизмот најмногу, се изретчија сите тие уфилмани кослави дечишта што доаѓаа по паркови, се изретчија и бендовите кој по штабови се активираа на некој начин “се социјализираа“ кој видоа нема леб од тоа, парковите експресно ги исчистија барем за по провинцииве зборувам и тоа доста педерски, или ќе го раскопаа демек се реновира или некоја рација ќе пуштаа. Сега од метал свирки е да заминиш надвор од мк на некој метал фест кај што ќе видиш куп бендови еден куп металчишта и будали, да се издуваш квалитетно и тоа е тоа. Се намаливме како држава а со тоа доста сегмени од полето на културата се исклучија.