Stavi slika od nadvoresnata edinica kako e montirana.Сериозно нема никој ништо паметно да каже на темава? Океј, прифаќам дека Грее е можеби подобра од аери, но што сега, да ја фрлам?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Stavi slika od nadvoresnata edinica kako e montirana.Сериозно нема никој ништо паметно да каже на темава? Океј, прифаќам дека Грее е можеби подобра од аери, но што сега, да ја фрлам?
Се зезаше дечкото со коментарот.Сериозно нема никој ништо паметно да каже на темава? Океј, прифаќам дека Грее е можеби подобра од аери, но што сега, да ја фрлам?
Арно му го спопика на дилерчево-монтерчево, ама толку им е сече и толку им е подршката на Вивакс, кога ке згусти нигде ги нема па најлесно е да удрат со камења по другите за да го завртат муабетот. (Ако не ја средиш со нивниве комичари од монтери, пушти абер ке ти средам од Грее монтер да ти ја среди климата и стави саглам бафери.)Сериозно нема никој ништо паметно да каже на темава? Океј, прифаќам дека Грее е можеби подобра од аери, но што сега, да ја фрлам?
Vivax Aeri
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Добро е ми го разбравте постот.![]()

Eve ako jas ti. Smetam podnesi.baranje.do moderatorite neka me.baniraat@srelec gt и остали грее ботови од дамна ја уништија темава. кој монтер бре, кај нас кој стигне монтира. да не има школо за монтажери или вие во грее отворивте училиште за монтажа. оди бре таму ресетирај ги тоа белите мерачиња да покажуваат колку ''malku'' си потрошил во Март за греење![]()
baferi stavi ako ne pomozat togas ako si na prizemje vo kuka spustija dolu.
Се зезаше дечкото со коментарот.
Инаку види дали добро се прицврстени меѓу себе наставците на држачите. И стави вбуфер гуми. Тоа е.
(А мора со наставци?)
... Ако не ја средиш со нивниве комичари од монтери, пушти абер ке ти средам од Грее монтер да ти ја среди климата и стави саглам бафери.

Може ли линк од каде да се купи климава?