Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што мислење имате за Umbrella Academy? не сум сигурен дали некој ја спомна поназад, изгледав две епизоди ама многу ми е бавна, настрана од тоа што секогаш сум скептик за „серии со суперхерои“...
Jaс мразам серии/филмови со суперхерои, ама оваа ми е ок и забавна. Случајно ја пуштив до 7-ма епизода сум и мислам дека вреди да се изгледа.Што мислење имате за Umbrella Academy? не сум сигурен дали некој ја спомна поназад, изгледав две епизоди ама многу ми е бавна, настрана од тоа што секогаш сум скептик за „серии со суперхерои“...
Мене баш брзо ми поминуваше. Ок серија, ама не е ништо посебно, онака лабаво да изгледаш.Што мислење имате за Umbrella Academy? не сум сигурен дали некој ја спомна поназад, изгледав две епизоди ама многу ми е бавна, настрана од тоа што секогаш сум скептик за „серии со суперхерои“...
Нелогичности и недоследности....Одвај ја догледав The Umbrella Academy. На почетокот беше малку интересна, после стана гној, чиста заебанција наменета за малолетна публика. Еден куп нелогичности и недоследности, дури и навреда е. Премногу непотребни карактери, меѓу кои и најглупиот најнепотребниот карактер во историјата на сериите. Ќе го ставам во спојлер за да не ве фати и вас сепса од тоа колку е некабожен.
![]()
Ја имаш гледано или онака ме цитираш пошо ти е досадно?Нелогичности и недоследности....
Уживајте во серијата ако уживате ебате, ако не заќутете.
Во фантастика бара логичности и доследности....