Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Баш е јака епизодата со мувата.

Читајќи ве сега назад приметив дека го имам пропуштено моментот Волт како го убива Мајк. И цело време ми беше чудно зошто не е прикажано убивањето на Мајк, ама си помислив дека сепак сцената кога Тод и екипата доаѓаат со тело во багажникот кое мислам дека не го покажаа, укажува на тоа. :D Како и да е, најверојатно иам заспано и пoшто гледав по 6-7 епизоди во ден, иам помешано нешто и сум почнал право од 8ма епизода. Имам сега уште 20 минути за гледање. :D :D

Најзадоволувачка смрт - кучката со стевиа. Исто и нејзиот потрчко, психопатот.

Мене ми текнува на моментот со телефонот кога Волтер беше киднапиран, Мајк го држеше со пиштол се беше скоцкано да го убијат, а овој на телефон направи нешто мучка и му кажа на Џеси да го убие тој нивниот кувар, за да си ги спасат нивните животни, со тоа што само Волтер ќе знае да готви после тоа и ќе зависат од него, тој момент до ден денес ми е најголем сејв што сум го гледал по серииве и сигурно во топ3 сцени во серијава, а ги има многу многу многу јаки сцени.

Криво ми беше за Мајк оној douche Волт кога го уби, таа ми беше најтажна епизода.

Ќе има и филм Breaking Bad, Арон Пол како Џеси ќе продолжи, за Брајан Кренстон нема инфо, барем јас не видов

Ќе има и филм Breaking Bad, Арон Пол како Џеси ќе продолжи, за Брајан Кренстон нема инфо, барем јас не видов
Според Screen Rant и Брајан се враќа. Филмов е уствари sequel и е продолжение на серијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom