Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
:vozbud::vozbud::vozbud:

Алегриво која најмалку очекуваш изненадува,ама реално и која тактика му остана?мораше Јуве да напаѓа до крај немаше друга опција.

Нешто што ме изненади е што и на 2-0 не се повлековме и продолживме да напаѓаме,ја научи лекцијата од Мадрид кога се повлековме по 3-0 водство. Мора ваков пристап да имаме и при 0-0 не само кога губиме и бркаме резултат.
30 тактики смена со Џан десен бек Матуиди лев па Берна го проба па пак Џан. Секоја чест ги загина и мавање Кин и се се секоја чест Мадиња до земја пријави

Спинаѕола да остани ако го дат него и го донесат Марсело ги убив

30 тактики смена со Џан десен бек Матуиди лев па Берна го проба па пак Џан. Секоја чест ги загина и мавање Кин и се се секоја чест Мадиња до земја пријави

Спинаѕола да остани ако го дат него и го донесат Марсело ги убив

Спинацола искина ама приметив дека изгуби здив како што изминуваше утакмицата што е нормално,чоекот не играме многу и се враќа од повреда. Кин штета за шансата,да му беше на десна ќе беше друг муабет. Искинаа сите нема што.

Ова беше важна лекција за Јувентус, а уште поважна за Масимилијано Џон Апелгрен Алегри. Се исплатеше неговата храброст, и се надевам дека веќе му стана јасно што значи да си победник..

Роналдо може да се мрази, да се сака, да се плука, да се нарекува манекен, плачко, итн..Но, на крајот сите тие завршуваат гледајќи ги неговите голови :)[DOUBLEPOST=1552429792][/DOUBLEPOST]
Спинацола искина ама приметив дека изгуби здив како што изминуваше утакмицата што е нормално,чоекот не играме многу и се враќа од повреда. Кин штета за шансата,да му беше на десна ќе беше друг муабет. Искинаа сите нема што.
Тргни го Јуда од профил бе :)

Ова беше важна лекција за Јувентус, а уште поважна за Масимилијано Џон Апелгрен Алегри. Се исплатеше неговата храброст, и се надевам дека веќе му стана јасно што значи да си победник..

Роналдо може да се мрази, да се сака, да се плука, да се нарекува манекен, плачко, итн..Но, на крајот сите тие завршуваат гледајќи ги неговите голови :)[DOUBLEPOST=1552429792][/DOUBLEPOST]Тргни го Јуда од профил бе :)

Хах ми текна на аватарот ама ме мрзеше да го сменам,знам дека пред ова го имав Касерес на аватар и сега кога се врати во Јуве ми текна да си го вратам Касерес на аватар:)

Диего Симеоне ДАН го видовте негде ?[DOUBLEPOST=1552430174][/DOUBLEPOST]
53145762-2234285796594031-1993987177607856128-n.jpg

Кој го ебе Симеоне пишете кој сакате за во четврт,ја викам појак тим уште сега за после ако идеме даље да имаме полесен противник.А и кога има ждрепка?

Gianluigi Buffon wrote a message on Instagram congratulating his former teammates for the result and praising Allegri.

“We thank Gigi, as he wrote Juventus history. We watched the PSG game the other day and were sad to see it go that way, but we’ll try to go all the way to Madrid so he can come with us.”

Шеќер добив ми се чини до 95та минута у пичку матер, вака треба да играат секоја утакмиац у ЛШ бе до крај. Нејсе, Бернардески, Роналдо, Спинацола,бабуши значи алал да им е.
Kakov seker be ne zezaj ne se ni doblizija do 16tnik nitu sansa imaaa... ne zezaj rutinski gi privedovme poslednite minuti...

Aјде не зезајте до крај беше прпа не се правете сега до крај сме привеле мирно. На кој не му лупало срцето како лудо последните минути не е прав навивач на Јувентус, јас задните 3 минути не ги ни гледав зашо готов бев :D. Уживајте вечерва и ние да се порадуваме малку, животот е стварно чудна работа, прошлата година ни беше најморазен, не исфрли а сега не пласира со 3 дадени гола, капа доле за човекот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom