ЕКСКЛУЗИВНО: Мактел успеа да дознае кои се дел од маскираните тепачи од линчот во собрание – ДЕЛИКВЕНТИ ОД ЃОРЧЕ ЧЛЕНОВИ НА УМС ВМРО ДПМНЕ!!!
Мартин Салтиров Зиги потрчко на Ѓорѓи Копчаровски – Копчар познати мафијаши и деликвенти од Ѓорче Петров.
На Ѓорѓи Копчаровски копчар грб му е татко му Копчар сопственик на фудбалски клуб Македонија Ѓорче Петров
http://www.dokaz.mk/ekskluzivno-eden-od-tepachite-na-zaev-e-dvoen-ubiets-od-prilep-pomiluvan-od-ivanov/
Прегледај го приврзокот 196236
Извадок од: https://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Македонија-Ѓорче-Петров.10683/page-184
Прегледај го приврзокот 196237 Прегледај го приврзокот 196238 Прегледај го приврзокот 196239 Прегледај го приврзокот 196240
И мене ме интересира...Дај ми појќе инфо за овој Мартин Салтиров,Зиги ......Стално у муабет ми го паламудат.... Имате информации за типов,со шо се бави,кој му е екипа ....
Колку е ова што си го опишал неточно.Чонгур го преебаа за парите од Думо,работеа заедно и му дадоа пари под лихва на Делев,возеше трки на времето а после отвори фарбара и позајми пари од Думо,кога ке дојдеше време за рата Думо го гасеше мобилниот и после му бараше ненормални суми како камата на камата.На тој начин беше приморан да земе од Чонгур за да ги врати на Думо и обратно,го соголеа и на крај му прекурчи на овој и му пресуди на Думо,го фрли лешот у гепек и ја остави колата на паркинг кај Палас.Тогаш Чонгур се полакоми за да ги наследи долговите на Думо а тоа им засмета на некој други и му ибаа мајката.[DOUBLEPOST=1551381390][/DOUBLEPOST]Знае ли некој што се десило кај Лептокарија,имало пукање помеѓу два автомобила во движење,така се збори?
Ќе побараме.[DOUBLEPOST=1551920126][/DOUBLEPOST]Дај ми појќе инфо за овој Мартин Салтиров,Зиги ......Стално у муабет ми го паламудат.... Имате информации за типов,со шо се бави,кој му е екипа ....
Нешто најслично и Буревесник напиша за случајов. Иначе човекот има 3,4 милиони само во коли, дека е еден од најголемите, апсолутно е еден од најголемите кај нас во МК, тука нема лага. Начинот и грбот е веќе подлабока перспектива. Истото е и во Србија последниве десет години газат само тастери, Мене Чонгур ми е еквивалент на Сурчинецот, Љубиша Буха Чуме.Колку е ова што си го опишал неточно.
Прво, тоа се случи пред скоро 15 години. Делев имаше фарбара во Тафталиџе, ама и се коцкаше. Чонгур никогаш не ги дава парите лично, туку преку мајмуни што сакаат да станат мафијаши и на кои им врие крвта. Стандардна шема кога се даваат пари на лихва е да не крева телефон два-три месеци за да се напумпа каматата.
Во случајов, му се насобрал долг на Делев и тој почнал да му доаѓа во гаражата и да го малтретира. Делев ја имаше цела Прашка наредено со излупани коли за поправка. Еднаш кога дошол тој кељавиот да си ги бара парите, пошо го тепал пред фамилија, другари, овој го испукал и го завиткал во најлонски вреќи. Почнало телото да се распаѓа и да смрди и глупакот со рексони шприцал да прикрие тоа смрдеата. На крај го фатила паника, го пикнал у гепек на некоја канта за поправка и го остаил на паркингот кај Палас. Полицијава одма сфатила кој е убиецот.
После на судењето овој го посочил Чонгур како вистински "позајмувач", ама пошо обвинет не може да тужи и обвинува, Чонгур го викнаа како сведок. Фамилијава на убиениов со него се 'рчна на судењето, пошо го праќал и за други работи, а тој никаде не фигурира како име (за него паметно, ама и кукавички). И не е точно дека после ова Чонгур се повлекол од истава активност, посебно шо полиција добро знае кој е и да не речам дека е нивни чоек, пошо за тоа шо знаат дека го праи одамна би бил у затвор....затоа и игра така перфидно...
Све што пишав, на големо се збореше низ Тафталиџе, а и беше медиумски покриено.
Иам 100 пати пишано у темава - не праите митови од бараби. Само им ги дигате акциите, а добар дел од нив се обични џандарски тастери.
Полоша емисијава не можеа да ја напраат...
Што направија со наредниве епизоди, да не знаеш? еднаш месечно да не ќе ги даваат?Полоша емисијава не можеа да ја напраат...