Se baraat programeri za PHP/ My SQL - honoraren angazman na proekti. Kontakt: Zoran, gacovski@mt.net.mk
Таков е Зоран, ќутлив по природа, не расправа многу многу.Vnuce напиша:а.... да даеше некое детаљче ?
nemozam da go svatam oglasot znam samo deka se barat a zosto ke sluzat i dali ke zimat plata toa e druga rabotazorang напиша:Se baraat programeri za PHP/ My SQL - honoraren angazman na proekti. Kontakt: Zoran, gacovski@mt.net.mk
Ништо нема да штети ако му напишете еден мејл и да го прашатеDr_ViRuS напиша:nemozam da go svatam oglasot znam samo deka se barat a zosto ke sluzat i dali ke zimat plata toa e druga rabota
:costumed2
greska me svati toa e vo stilothumanoid напиша:Ништо нема да штети ако му напишете еден мејл и да го прашате
Нормално, ако сте заинтересирани
Povekje za kompanijava sto se dvizi po nagorna linija, kade?Gandalf напиша:Доколку во државава има слободни Unix програмери, со големо эадоволство би направил муабет со нив эа работа. Постојано работно место во компанија што се движи по нагорна линија, со можности эа напредување, тимска работа и сл. Огласов е 100% сериоэен, слободно јавете се.
Site zainteresirani, napisete dva tri reda na slednava e-mail adresa i po moznost ostavete telefonski broj za kontakt. Odgovaram vednas.Princ напиша:Povekje za kompanijava sto se dvizi po nagorna linija, kade?
За системно програмирање под Unix ??? Само С/С++ ви треба дечки другото е лесно ..... Братко штом е за работа во МКД, нема што да ме врати назад.... Само ме интересира што конкретно се занимавате ???? Ако може повеќе инфо.Gandalf напиша:Доколку во државава има слободни Unix програмери, со големо эадоволство би направил муабет со нив эа работа. Постојано работно место во компанија што се движи по нагорна линија, со можности эа напредување, тимска работа и сл. Огласов е 100% сериоэен, слободно јавете се.
Orion2 напиша:За системно програмирање под Unix ??? Само С/С++ ви треба дечки другото е лесно ..... Братко штом е за работа во МКД, нема што да ме врати назад.... Само ме интересира што конкретно се занимавате ???? Ако може повеќе инфо.