Барам / Имам потреба од програмер, работа, часови, итн

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.101
Поени од реакции
11.530
Значи Зоран е упорен во барање на професионалци на Кајгана. И Пред една година ова време му требаа луѓе за Флеш, ако добро се сеќавам. Барем кажи ни дали ти одговорија луѓе и слично.

Инаку, за пхп и ескјуел има луѓе во Македонија, ама не верувам дека некој ќе ти се нафати, не давате добри хонорари (така сум слушнал).

Инаку, јас абер немам од пхп и ескјуел.

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
а.... да даеше некое детаљче ?

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.101
Поени од реакции
11.530
Vnuce напиша:
а.... да даеше некое детаљче ?
Таков е Зоран, ќутлив по природа, не расправа многу многу. :)

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
28
zorang напиша:
Se baraat programeri za PHP/ My SQL - honoraren angazman na proekti. Kontakt: Zoran, gacovski@mt.net.mk
nemozam da go svatam oglasot znam samo deka se barat a zosto ke sluzat i dali ke zimat plata toa e druga rabota
:costumed2

Член од
23 февруари 2005
Мислења
2.460
Поени од реакции
44
Dr_ViRuS напиша:
nemozam da go svatam oglasot znam samo deka se barat a zosto ke sluzat i dali ke zimat plata toa e druga rabota
:costumed2
Ништо нема да штети ако му напишете еден мејл и да го прашате :)

Нормално, ако сте заинтересирани :)

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.101
Поени од реакции
11.530
Или, ако Зоки беше доволно сериозен и професионален се ќе опфатеше во својот пост, и ќе му напишеа имеил само оние кои навистина ги исполнуваат условите и се навистина заинтересирани. Изгледа сандачето на Зоки е прилично празно па, нема попаметна работа.

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
28
humanoid напиша:
Ништо нема да штети ако му напишете еден мејл и да го прашате :)

Нормално, ако сте заинтересирани :)
greska me svati toa e vo stilot

Prodavam kola koj saka da ja kupi neka pise na....

Gandalf

Претплатникот не е достапен во моментов
Член од
23 јануари 2006
Мислења
76
Поени од реакции
0
UNIX, PHP, SQL, Apache programeri

Доколку во државава има слободни Unix програмери, со големо эадоволство би направил муабет со нив эа работа. Постојано работно место во компанија што се движи по нагорна линија, со можности эа напредување, тимска работа и сл. Огласов е 100% сериоэен, слободно јавете се.

P

Princ

Гостин
Gandalf напиша:
Доколку во државава има слободни Unix програмери, со големо эадоволство би направил муабет со нив эа работа. Постојано работно место во компанија што се движи по нагорна линија, со можности эа напредување, тимска работа и сл. Огласов е 100% сериоэен, слободно јавете се.
Povekje za kompanijava sto se dvizi po nagorna linija, kade?

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
PHP и MySQL програмери (со постојан ангажман) стојат на располагање за хонорарна работа. Кој има потреба од помош и соработка на проекти нека ме контактира по приватна порака.

cYb3rc0re

~ место за реклама
Член од
3 мај 2005
Мислења
914
Поени од реакции
170
Хехе, во каков бум е ИТ во македонија, менаџери што даваат плати има, ама програмери нема :).

т.е. ако е добар програмерот, сам работа ќе си најде, не мора некој да го "менаџира".

Еве јас ќе дадам нов оглас:

Барам програмери, дизајнери, копирајтери, (све) кои што имаат (барем малце) слободно време и сакаат да го потрошат - во работа за нешто добро за човештвото (нешто во стил на слободен софтвер).

Јас (во моето слободно време) би се ангажирал исто. Соработката ќе биде овде на Кајгана.

Gandalf

Член од
23 јануари 2006
Мислења
76
Поени од реакции
0
Princ напиша:
Povekje za kompanijava sto se dvizi po nagorna linija, kade?
Site zainteresirani, napisete dva tri reda na slednava e-mail adresa i po moznost ostavete telefonski broj za kontakt. Odgovaram vednas.

toni@gigavoice.com

Член од
12 ноември 2005
Мислења
396
Поени од реакции
8
Gandalf напиша:
За системно програмирање под Unix ??? Само С/С++ ви треба дечки другото е лесно ..... Братко штом е за работа во МКД, нема што да ме врати назад.... Само ме интересира што конкретно се занимавате ???? Ако може повеќе инфо.

Gandalf

Член од
23 јануари 2006
Мислења
76
Поени од реакции
0
Фала на советот, ама добро знам што ми треба. Unix, PHP, MySQL. C/C++ не ми треба. Уникс за администрација на сервери. Другото за програмирање.

Orion2 напиша:
За системно програмирање под Unix ??? Само С/С++ ви треба дечки другото е лесно ..... Братко штом е за работа во МКД, нема што да ме врати назад.... Само ме интересира што конкретно се занимавате ???? Ако може повеќе инфо.

Kajgana Shop

На врв Bottom