Што последен пат ви има цркнато од компјутерот?

• Креатор на темата Креатор на темата kirecvetkov92
  • Време на започнување Време на започнување
Последна работа што покажуваше знаци на умирање ми беше стариот монитор од претходната конфигурација. На истата конфигурација иначе по хронолошки редослед ми имаа рикнато: напајање, цд-ром, маус(од оние со интегриран тестис на средина), хард диск и кулер на процесор... као да не ми се погоди баш :tapp:

Напојувањето ми прегори т.е се стопи од многу жешко :tapp:

напојувањето маус слушалки и тастатурата зезасе несо:)

maticna od koj ja sam ja vcuriv pocna da mi gori cel pc kratko kazano plamen u soba :) dva mause prikluciv i pritoa napraviv nekoj opasen spoj ama toa bese pred 4 god

Баш ми е мило шо ви цркнувале графичките заради кулерите... Затоа најубоо е графички со пасивно ладење, не им цркнува ладењето.

Мене ми има цркнато: 3 пара звучници, 4 пара слушалки, еден CD-ROM, HDD, и скролот на едно кинеско глувче, буквално срање. Друго се е живо здраво.

Е сеа треба да си ги одржавате компјутерите, не можат оние да се грижат самите за себе.

А тоа што сте ги чепкале, па ви рикнало нешо... Така се учи.

Треба редовно да се менуваат кулери и термална паста.

мене изглеа ми цркна графичката на старото пц...или не знам...оти не ми се уклучува мониторот...не знам до што друго може да биде?

мисеоткорнаспејсодтастатурата:pos2:

Тастатурата.. ама не цркна сама, јас ја цркнав од нервоза во рок од 6 сек. =D
Имам прилично добра замена сеа за неа.

мене секој ден слусалки ми се расипуваат нови ке земам за 3 дена готово толку од нив :)

мене секој ден слусалки ми се расипуваат нови ке земам за 3 дена готово толку од нив :)

Те заебава звучната :)

Последен пат ми цркна матичната, целосно прегоре (ради мене). Тоа беше во 96-97 год. така нешто. Од тогаш многу знам за хардвер :)

Те заебава звучната :)

Последен пат ми цркна матичната, целосно прегоре (ради мене). Тоа беше во 96-97 год. така нешто. Од тогаш многу знам за хардвер :)

ооооо, пред 11тина години, затоа си знаеш се за хардвер,да не ги гориш деловите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom