Што последен пат ви има цркнато од компјутерот?

• Креатор на темата Креатор на темата kirecvetkov92
  • Време на започнување Време на започнување
Samo tastaturata i mausot mi se imaat rasipano, drugoto e OK:)

kulerot na grafickata mi se rasipa
sega mislam da zemam nova graficka no na agp slot
ima li nekoj predlog???????????

HD3850 имаш на AGP слот,само не знам у Мк дали е донесена...

Мене последен пут,кај татко ми на сервис,ми рикна напајање,матична и процесор,се ради преголем напон.
Но среќа PC не беше мое,а и 3ка беше така да брзо ми беше простено за глупоста (надежта) дека не пали ради графичката :)

2 mausi, 2 cd roma, 3 DVD RW, 1 combo drive, 3 pecataci, 1 tastatura, 3 CPU cooleri, 2 kuleri na graficka, 2 napojuvanja i 1HDD od visok napon, 1 modem.
Od 2002 do sega, a posledno bese napojuvanje pred mesec dena.
P.S. Ne e kako na falba, samo kolku da potenciram deka vo posledno vreme rezacive se nevideno gubre, isto i kulerive, pa i recisi se drugo, zatoa moj sovet vi e podobro da potrosite malku poveke pari pri nabavka, otkolku posle da si ja traskate glata.

Штотуку ми цркна мојата мила и напатена звучна... Ај бог да ја прости, арна беше арно и се стори

mouse port-ot sega si imam usb mouse:wink:

Куќиштето, ама го однесов на мајстор и за среќа беше успешно поправено. Ама одамна беше тоа, инаку во скоро време ништо ми нема цркнато, да чукнам во дрво. :)

оф топик: како бе куќиштето да цркни шо има во него ламарината ко шо знам не цркнува.
он топик: матичната EPoX сиба пиперот

оф топик: како бе куќиштето да цркни шо има во него ламарината ко шо знам не цркнува.
он топик: матичната EPoX сиба пиперот

Oфтопик: Па можда и се искривил лимот од многу шуткање, па го исправале на сервис ради естетика:pos::pos::pos:

Онтопик: Ми рикна дискменот, ама со малце екстерна помош успеав да го поправам. Од Видеодата ми бараа 600-700 денари за поправка = лудаци. Море најбоље коа све сам ке си стокмиш, ем пари штедиш, ем искуство повеќе.:cug:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom