Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Aбе вучиќ НАЈАВИЛ дека Волксваген ке дојде кај нив, е сега му верувам дека ке дојде како што најави дека нема да се кандидира за председател, а пак се кандидираше. Што се однесува до гугл, фејсбук итн. нигде не сум го бранел заев, нити пак сум му верувал дека ке направи нешто од оваа држава. Едноставно се знае која им е примарна цел на сите кои се бават со политика тука
Љуфкаш поента

За да дојди инвестиција не треба да си ни во еу ни во нато
Предности има, и тоа како
Но гледаш и сам

Љуфкаш поента

Но гледаш и сам

Викаш не треба да си во ЕУ?
Зошто ова автомобилскиве фабрики во Британија затвораат или најавија затворање после бргзит ?

Ако една земја нема договор се ЕУ за слободна трговија, а ние сеуште не сме 100% како што видовме со челикот, тогаш VW нема ни под точка разно да се заебава со Србија и Македонија...

Ова е уствари пресконференција кај што ги објавуваат бомбите за функционери на ДУИ.

Море нека ја рокаат бомбата за Смилковско, нека иде све у пичку матер. :icon_lol:

Таа си е свесна од почеток и добро знае што прави. Веројатно ја спремаат за на некоја кандидатска листа. Вие што фаќате сеир на ова сте неосвестените.

Лажни демократи продаваат демократија и владеење на право, а веќе претходно државата ја направиле своја приватна фирма, ја силувале и закопале 50 метри под земја истата таа демократија и правна држава преку разни амнестии, уцени, местење судии, прекршување устав, закони, деловници и тн.

Мислат дека со вакви селски финти и 200 евра казна за Најчевска, ќе се извадат за претходните преседани и целосното урнисување на правната држава и демократијата.

Не знам како не приметувате, сѐ е ефтин театар за проста северxhанска маса народ.
Можда си во право,ама можда.Најческа по се изгледа не доби од колочот па затоа кризира.Еве пример кој се надеваше дека Силјаноска ќе биде вмровски кандидат за прецедател?Енего и Героски исто почна да завива ко волк, по се изгледа не бил на списокот за прилепување на државна цицка.Така да не се секирај,јасно ми е како функционира театаров.

Море нека ја рокаат бомбата за Смилковско, нека иде све у пичку матер. :icon_lol:

Абе он уствари бил таму да разговараат за дивата платформа што се прави во Матка.

“ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ”: ГЕРМАНСКИ VOLKSWAGEN ОДЛУЧИ ДА ГРАДИ ФАБРИКА ВО СРБИЈА, ИНВЕСТИЦИЈАТА СЕ ПРОЦЕНУВА НА 1,4 МИЛИЈАРДИ ЕВРА!

Во насловот ти стои дека е преземена вест и тоа од истиот српски весник...

“ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ”: ГЕРМАНСКИ VOLKSWAGEN ОДЛУЧИ ДА ГРАДИ ФАБРИКА ВО СРБИЈА, ИНВЕСТИЦИЈАТА СЕ ПРОЦЕНУВА НА 1,4 МИЛИЈАРДИ ЕВРА!

Во насловот ти стои дека е преземена вест и тоа од истиот српски весник...

Да во право си , не видов дека е од истиот весник преземена веста.Али на крај краева времето ќе покаже дали е точна информацијата или не.

Љуфкаш поента

Но гледаш и сам

Мене на објавата на Шкиреа ми беше да не им верува на весниците на вучиќ. Ја за овде не кажав ништо, не знам од кај извлече нешто дека за инвестиции тука сум рекол нешто[DOUBLEPOST=1551643166][/DOUBLEPOST]Иначе кога сме кај инвестиции, моите работат во фабрика за чевли која зависи од Италиајните и изгледа се спремаат да ја киднат, толку од животот кој го најавуваа...

Aбе вучиќ НАЈАВИЛ дека Волксваген ке дојде кај нив, е сега му верувам дека ке дојде како што најави дека нема да се кандидира за председател, а пак се кандидираше. Што се однесува до гугл, фејсбук итн. нигде не сум го бранел заев, нити пак сум му верувал дека ке направи нешто од оваа држава. Едноставно се знае која им е примарна цел на сите кои се бават со политика тука
Фиат ја купи крагуевачка Застава.Дали според тебе тоа е добар потез или се заебаа, требаше да си продолжат со производство на југо или слични крнтии?

Фиат ја купи крагуевачка Застава.Дали според тебе тоа е добар потез или се заебаа, требаше да си продолжат со производство на југо или слични крнтии?

А ке ми кажеш која година и под чија власт е купена таа Застава?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom