На кратко: Очигледно е време "to move on". Иди даље бате. Зорле убавина не бива. И да, наивен си.Здраво, најпрво ќе ве замолам ако сакате да се подбивате игнорирајте го постов.
Епа вака сакам да се консултирам со поискусни во врска со следново:
Во врска сме две години се е добро стандард караници имало премногу убави моменти специјални итн. да одолговлелувам и во последно време почнаа почести караници кои што знаат да се фатални скоро и се тоа во ред решив да превземам нешто затоа што и јас претерував доста искрено и да смирувам ситуација да не биди напнато цело време затоа што ако не се повлечев ќе се искаравме скроз на скроз не бев секогаш во право морам да признаам ама сега доаѓам до ситуации каде што морам да се повлекувам прв во расправии напнато се разговара многу, секс ни на видик ии ајде ќе разберам период се нема желба можеби сум наивен во врска со ова па да слушнам мислење, а во врска со друго морам да бидам лижач на некој начин за да не бидат јаки караници па да слушнам совет од вас, дали е оладена скроз или пак .. . . збунет сум многу.
Баш у караници луѓето се покажуваат у право лице. И не е битно кој е право. Битно е коа е превише очигледно дека не сте компатибилни.