- Член од
- 24 октомври 2011
- Мислења
- 20
- Поени од реакции
- 1
Дечки ми излезе друга прилика, Fiat Bravo 2007 1.9multijet ama 66kw, пак редок мотор (изгледа до мене ќе да е). Колата не ми е воопшто видена... Што мислите за моторот, искуства....
So se spiri pa i ti vo toa fiatite. Ko da nema drugi marki na vozila.Дечки ми излезе друга прилика, Fiat Bravo 2007 1.9multijet ama 66kw, пак редок мотор (изгледа до мене ќе да е). Колата не ми е воопшто видена... Што мислите за моторот, искуства....
Што предлагаш ти, за буџет до 4000 евраSo se spiri pa i ti vo toa fiatite. Ko da nema drugi marki na vozila.
јас возам Алфа со 1.9 но 120 Кс...а ваков мотор со 66 Кв не ми е познат. Ви случајно да не е грешка за киловатите(не сум сигурен.....не сум гледал на интернет)Дечки ми излезе друга прилика, Fiat Bravo 2007 1.9multijet ama 66kw, пак редок мотор (изгледа до мене ќе да е). Колата не ми е воопшто видена... Што мислите за моторот, искуства....
еве ти....а плус ти нудам замена на бандажите со моја доплата ако ја купиш овааШто предлагаш ти, за буџет до 4000 евра
Ај јас да ти предложам...немој да земеш кола од плац од овдека па која сака нека е марка. Почекај, не брзај, разгледај добро. Има и супер коли што се продаваат приватно батали плацовите.Што предлагаш ти, за буџет до 4000 евра
Pojma nemam, zavisi od vkusot i sto ocekuvas od kolata. Zborot mi e se spiri ti vo toa fiatite kako da nema druga.Што предлагаш ти, за буџет до 4000 евра
си искочил ти на плац да видиш што се нуди за 3-4к евра? 4к за кола од 2007 со 90к км и плин плус се премија за тие париPojma nemam, zavisi od vkusot i sto ocekuvas od kolata. Zborot mi e se spiri ti vo toa fiatite kako da nema druga.
Polovna e , ebimu majkata macka vo vrekja. I koska zdrava da ja zemis pak porano ili pokasno ke javi nesto. Nekoj povekje nekoj pomalce. A da, ne gi vlozvaj site pari za da ja kupis. Ostaj si nesto i za servis, ke ti treba.
Ne da se inaetam ama od 2007 so 90 k pa uste i od plac malce da prasam oddoma.си искочил ти на плац да видиш што се нуди за 3-4к евра? 4к за кола од 2007 со 90к км и плин плус се премија за тие пари
па не е од плац колата очигледно нели?Ne da se inaetam ama od 2007 so 90 k pa uste i od plac malce da prasam oddoma.
Pojma nemam , ne ja ni vidov ako sme kaj toa. I sto so toa ako e od covek kupena. Ete utre jas da ja prodavam mojata, od kaj ke bidi. Od plac ili od covek kupena ? Km kolku sakas da pisi na nea ?па не е од плац колата очигледно нели?
друже 25 години имаат тие коли нормално е да има некој дефект затоа се купува што поново возило, однеси ја на електричар ќе ја среди. Тоа е најмал проблем прозорот. И човек не е ист на 25 години и на 50.Cisto onaka da vi se dodadam nesto za Fiat pogotovo za Punto 1 bidejki jas pred 3-4 strani pobarav od vas elektricar za FIAT a gledam ne ste mi replicirale. Kako i da e...elektrikava ja smeniv kaj vozacot dve kopcinja edno za kaj shoferot / sovozacot stakloto za 20E...posle okolu dva meseca edniot pocna da zaebava odnosno da se spusta a za gore koga ke mu tekne(valjda nema kontakt) taka da FIAT+elektrika hmmmmmm....?
За 4000 еура ехееј какви коли ќе најдеш ,а не па си запнал за фиат. Јас да сум твое место не би се брзал многу и би шетал по автоплацеви каде што продаваат коли ама не да купам туку да имам престава какви коли има на располагање па потоа ќе најдам таква какво што ми се допаѓа ама посочуван и тамам ќе начекам добра колаШто предлагаш ти, за буџет до 4000 евра
За дизел мотор не знам ама бензинец 1.8vtec според мене е одлична, се е точно подесено од управување, комфор сличен како корола ама и повеќе од доволно снага ако има потреба. Конкретниов бензинец има претивка работа не само поради звучната изолација, не се осеќа никаква вибрација. Е сега проблемот е што ваквите коли ако е се во ред не ги продава никој, најмногу внимавај да не е репарирана од сообраќајка зборувам од потежок тип каде што бил и зафатен моторот.Мислење за Honda Civic (2006-2011) 2.2 CDTI?