Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
3:0
Па колку и да не се воиграни, ова е недозволиво.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

На 19 утакмици примивме 11 гола а денес 4

Sent from my SLA-L22 using Tapatalk[DOUBLEPOST=1551021399][/DOUBLEPOST]Сме губеле и порано од Ренова ама за ова мора да има одговорност колку и да го ценам Васоски мислам дека полека и тој ги троши батериите не може една Академија да биде пред нас на табела ни под разно..

Последно уредено:
Ако нешто функционираше есеноска тоа беше екипата, а сега се отиде јабана. Васоски полека како да ги губи конците, оние 6 парчиња од Пандев требаше да бидат сериозно предупредување дека нешто не штима, а многу брзо добивме уште една шлаканица. Човекот како да не се снаоѓа во хаосот што му го создадоа други. За жал се ми се чини дека само тој ќе биде колатерална штета на нездравите односи во клубот. Како по обичај тренерот ќе биде единствениот „педро“, а на Мирко, Самоил, Илија, Дарко нема ни влакно да им фали.
Јас од она што го видов денес во Тетово, можам да установам дека играчите беа само неми посматрачи, без никаков жар, желба и страст да се бранат боите на клубот.
П.С. И доста те веќе со таа невоиграност. Вардар донесе 3 играчи, не ја смени целата екипа...

По две кола во вториот дел од сезоната паднавме на 3то место и разликата од 5 се искачи на 9 бода. Вардар денес не сакаше да игра, немо посматраа и реагираа само ако топката беше у близина. Заслужен пораз без сомнение.
Следно коло играме со МЃП на "домашен" терен и останува да се надеваме на победа... било каква.

Лира и Жуниор одма нека си одат. Нема потреба да се држат во борба за трето место, и без нив може да се избори.

можеби едноставно екипата е демотивирана поради непризнатиот гол против Шкендија кој директно влијае на борбата за титулата. не е лесно да се издигнеш после таков психолошки нокаут

Веројатно уште еден ваков кикс и Васоски ќе ги сноси последиците, како по обичај. Кутриот дал изјава дека ако треба ќе се повлече за доброто на Вардар. А, он е последен што треба да лета.

Последно уредено:
Џиџи арно си кажа Најдоски и Брда беа голем хендикеп на средина топка не пресековме.

Sent from my SLA-L22 using Tapatalk

Веројатно уште еден ваков кикс и Васоски ќе ги сноси последиците, како по обичај. Кутриот дал изјава дека ако треба ќе се повлече за доброто на Вардар. А, он е последен што треба да лета.
Нив тоа им е намерата. Да се намести Тетовче сам за да се прикрие нивното неработење. Васоски е огромен борец, фајтер, бундес менталитет што би се рекло, но имам впечаток како некој да му ја сече гранката на која седи. Ќе биде штета ако само во една година изгубиме двајца тренери со западњачки менталитет и принципи, а од друга страна за паразитите и неработниците во клубот нема зима. Овој Вардар прљав и матен не заслужува човек како Тетовка...

Бев на стадион вчера и како да гледав прв тим против младинци.. 4:0 и не е така лош резултат, уште 2-3 чисти зицери имаа, најмалце 5:0 требаше да биде.

Не сакам да судам после 2 утакмици ,ама ако со вакво незалагање се продужи може Стража да им се деси.
Памтам тој натпревар против Напредок се дуваа кондоми на стадион у Кичево па после на Стража летаа шамари и опремата им беше фрлена.
Е сеа околу играчиве вчера.
Најсветла точка Мицевски и Жуниор. Вториов излезе и со голман сам ама му ја фати а и втора утакмица по ред е најдобар поединец.
Е сеа ако Димоски и Адем се материјал за сениори, не сакам да знам кој останале у младинци да играат. БЕДА, посебно тој Димоски, имаше попрецизни пасови за играчиве од Ренова него до негови соиграчи.
2 гола паднаа по вина на Битанг, не можеше да диши човекот... посебно после секој шпринт, воздух немаше.
Аврамовски најверојатно е подобар техничар од Фелипе, знаеше и по тројца да исфрли од игра ама голем кур коа му пресекоа топка и дадоа гол, дефинитивно не е за крило дечкото.
И за крај КРАЛОТ Лира (се да му eбaм), овој е измислен штопер, дуел не знае да изгуби, посебно у воздух, и тие 3 гола што ги даде лани,(и Новак има мислам 3 дадено) 2 се со глава.
Ама напаѓач може само на инстаграм со она сликине цигански да биде. Со него у напад исто ко играч помалце да има.

Незнам како ќе биде со Ѓорче ама ако пак кикснат, стварно дел од играчиве нека се запрашаат чив дрес носат.

Бев на стадион вчера и како да гледав прв тим против младинци.. 4:0 и не е така лош резултат, уште 2-3 чисти зицери имаа, најмалце 5:0 требаше да биде.

Не сакам да судам после 2 утакмици ,ама ако со вакво незалагање се продужи може Стража да им се деси.
Памтам тој натпревар против Напредок се дуваа кондоми на стадион у Кичево па после на Стража летаа шамари и опремата им беше фрлена.
Е сеа околу играчиве вчера.
Најсветла точка Мицевски и Жуниор. Вториов излезе и со голман сам ама му ја фати а и втора утакмица по ред е најдобар поединец.
Е сеа ако Димоски и Адем се материјал за сениори, не сакам да знам кој останале у младинци да играат. БЕДА, посебно тој Димоски, имаше попрецизни пасови за играчиве од Ренова него до негови соиграчи.
2 гола паднаа по вина на Битанг, не можеше да диши човекот... посебно после секој шпринт, воздух немаше.
Аврамовски најверојатно е подобар техничар од Фелипе, знаеше и по тројца да исфрли од игра ама голем кур коа му пресекоа топка и дадоа гол, дефинитивно не е за крило дечкото.
И за крај КРАЛОТ Лира (се да му eбaм), овој е измислен штопер, дуел не знае да изгуби, посебно у воздух, и тие 3 гола што ги даде лани,(и Новак има мислам 3 дадено) 2 се со глава.
Ама напаѓач може само на инстаграм со она сликине цигански да биде. Со него у напад исто ко играч помалце да има.

Незнам како ќе биде со Ѓорче ама ако пак кикснат, стварно дел од играчиве нека се запрашаат чив дрес носат.
E sve super imash kazano inaku i jas bev na stadion,i imash edna greshka za Zunior deckoto beshe katastrofa..Ramadani go praese majmun vo sekoja situacija ama bukvalno vo sekoja..Za Bitang si vo pravo ama morase da igra prinudno na desen bek poradi toa shto i Tosevski e povreden no sekako beshe drvo a i da nemase dusha ama bez razlika na se...Golema krivica ima i Vasoski. Abe kade so onoj Kolevski vo shpic??? Abe covekot neznae edna povratna da vrati a ne pa neshto drugo!

Со онаква младина, Вардар нема иднина.
Иначе треба рез, година- две да се игра со млади играчи, што од своја школа, што од други клубови да се собере и после две години уиграни да им се додадат 3 квалитетни странци и ќе имаш гарантиран успех.
Со ваква стратегија нема да имаш титули, ама ќе уштедиш на трошоци и ќе биде еден вид на влог за иднина. Сите играчи да се врзани со договори и за трансфер само ако иде надвор за одреден надомест.

Вака играат неколку утакмици у годината и тоа не во целост, под притисок се дека мора да изиграат добро. Ако знаат дека до нив е, и само од нив зависи, ќе гризат. Вака никој не им гарантира дека ќе играат стандардно, па макар и пружиле добри партии.

Со онаква младина, Вардар нема иднина.
Иначе треба рез, година- две да се игра со млади играчи, што од своја школа, што од други клубови да се собере и после две години уиграни да им се додадат 3 квалитетни странци и ќе имаш гарантиран успех.
Со ваква стратегија нема да имаш титули, ама ќе уштедиш на трошоци и ќе биде еден вид на влог за иднина. Сите играчи да се врзани со договори и за трансфер само ако иде надвор за одреден надомест.

Вака играат неколку утакмици у годината и тоа не во целост, под притисок се дека мора да изиграат добро. Ако знаат дека до нив е, и само од нив зависи, ќе гризат. Вака никој не им гарантира дека ќе играат стандардно, па макар и пружиле добри партии.

imam iljada pati kazano i mozam samo da se povtoram: koga nema talent zacabe e i 5 godini da forsiras nekoj igrac, sepak ke bide maks. prosek. nema vardar dovolno kvalitet vo mladincite pa da odi po toj pat. pred skoro dve godini kazav deka todoroski i antovski verojatno vi se najasalnite, tie si zaminaa, a klubot meguvremeno ne donese asalni talenti. kratko kazano nema znacitelen broj na deca koi vredat da bidat forsirani, taka sto otpaga varijantata forsiranje na mladi se dodeka ne donesat poasalni.

imam iljada pati kazano i mozam samo da se povtoram: koga nema talent zacabe e i 5 godini da forsiras nekoj igrac, sepak ke bide maks. prosek. nema vardar dovolno kvalitet vo mladincite pa da odi po toj pat. pred skoro dve godini kazav deka todoroski i antovski verojatno vi se najasalnite, tie si zaminaa, a klubot meguvremeno ne donese asalni talenti. kratko kazano nema znacitelen broj na deca koi vredat da bidat forsirani, taka sto otpaga varijantata forsiranje na mladi se dodeka ne donesat poasalni.
Да, ама кога ќе знаат дека ќе им се даде шанса ќе тренираат повредно и ќе имаат мотив, пошто ќе знаат дека некој смета на нив. Сега тренираат до 18 години ради реда, после тоа школо и друга работа бараат.
Друга работа е дека со таков пристап талентираните фудбалери од другите клубови сами ќе бараат да дојдат во Вардар, што не е случај сега.

E sve super imash kazano inaku i jas bev na stadion,i imash edna greshka za Zunior deckoto beshe katastrofa..Ramadani go praese majmun vo sekoja situacija ama bukvalno vo sekoja..Za Bitang si vo pravo ama morase da igra prinudno na desen bek poradi toa shto i Tosevski e povreden no sekako beshe drvo a i da nemase dusha ama bez razlika na se...Golema krivica ima i Vasoski. Abe kade so onoj Kolevski vo shpic??? Abe covekot neznae edna povratna da vrati a ne pa neshto drugo!

Жуниор катастрофа????
Абе баш со Ренова покриваше 3 позиции. Неговата, таа на Димоски и Лира, не за џабе имаше најсериозна шанса за гол, само он.
Да имаше нешто подобра лева средина и крило како Блажевски на пример, Жуниор ќе гази како овој Мици од инцесиве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom