незнам зошто ти реприцирам но ај нека биде ко за инает,да ти кажам нешто одам преку него,тогаш кога се мислев да го ангажирам сите одеа со преку братучеди тогаш така беше и некој периот земаја но тој ме убедуваше и настојуваше да одам само со потврда ми рече дека братучедите за две три год.нема да важат нема да даваат преку нив ке даваат со потврди,тогаш незнаев што е тоа "потврда" но не ми се виде многу парично 35евра па си реков како документ ке го дадам и него додека го убедам братучедми да ми помогне но не сакаше пошто се слушаја гласини дека ке им ги одземале пасошите пошто биле добивани на "жими мајка се најмило балгарин сум" додека го чекав интервјуто почнав да читам по ФБ.И КАЈГАНА И други форуми како луге се плачат и жалат биле одбивани преку братучеди,сеуште за волја на вистината се прашувам от каде знаеше,човекот навистина имал врски......[DOUBLEPOST=1550976956][/DOUBLEPOST]
никогаш не сум рекол ке потпишат декември/јаноар пишувам мое мислење тие два месеци напротив секоја година пишувам исти постој да не очекувате премногу тие месеци пошто имаат премногу државни празници така да никој не работи во поголемиот дел,патем от месецов остана уште една недела ТИ ГАРАНТИРАМ,СИГУРЕН СУМ дека ни на овој форум ни на други нама да прочиташ за потпишан указ за нареднава недела,за март мислам крајот би требало да почнат ако АКО вестите от бугарија кој ги слушам се точни дека завршиле со проверки и претреси,ништо не не кошта само уште една недела е да видиме,јас велам овој месец нема укази за НИКОГО,да почекаме да видиме.....[DOUBLEPOST=1550977315][/DOUBLEPOST]
ТИ СИ СУГУРНО ОТ АМБАСАДАТА ИЛИ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО,,едно впрози молја ви се,,,објаснете ми господине зошто јас а верувам и многу други овде чекаме потпис от вицепрезидентот,,,инаку сум а верувам и другите само САМО со потврда от БККС,зошто чекаме пренмогу за потпис...мерси за било каков одговор