Криминалци и криминални групи во МК

Член од
28 јануари 2007
Мислења
511
Поени од реакции
228
Што знаете за Здравко (Здраве) Михајловски, веќе бивш полицаец?
Татко му е Љупчо Михајловски, началник во полиција мислам.

Ама син му го избркаа затоа што се бавеше со некои црни работи и со криминалци.
Аууу за многу сериозни мафијаши почнавте да прашувате веќе темава станува опасна. Почекај сега дркачиве на фејсбук ќе го побараат па ќе ти кажат со кого лајкови си стиска и слични инсајдер информации... ама проблем е ако е потпишан со прекар како ќе го најдат... o_O
овде само админот и модераторот се криви бидејќи оставаат да се пишуваат клевети со објавување име и презиме за лица кои не се јавни личности. Можда треба некој да почне на нив да им се меша во приватен живот и да пишува кај одат со кого се ебат итн за да почнат приватност да почитуваат...

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Аууу за многу сериозни мафијаши почнавте да прашувате веќе темава станува опасна. Почекај сега дркачиве на фејсбук ќе го побараат па ќе ти кажат со кого лајкови си стиска и слични инсајдер информации... ама проблем е ако е потпишан со прекар како ќе го најдат... o_O
овде само админот и модераторот се криви бидејќи оставаат да се пишуваат клевети со објавување име и презиме за лица кои не се јавни личности. Можда треба некој да почне на нив да им се меша во приватен живот и да пишува кај одат со кого се ебат итн за да почнат приватност да почитуваат...
Оди на Водно, Јасен, Пелистер, издувај се. Наполни се се позитивна енергија, па дојди тука да разговараш.

Нема ништо лошо во мојот пост. Криминалец е и тој. До сега, 80% од криминалците што се спомнувани, се со вистинското нивно име и презиме.

Член од
23 ноември 2017
Мислења
122
Поени од реакции
85
Daj be ne komentirajte bez potreba samo da se komentira ne ste interesni ovoj privaten zivot neso bez vrska spomnuva drugiot policija ke ne fatelo da sme pazele daj ne treskajte gloposti inace ne komentiram ali sega moram da pisam i jas moe mislenje

Член од
28 јануари 2007
Мислења
511
Поени од реакции
228
Дечки ве молам ако дозволите и јас гангстер да се потпишам бидејќи еве сега ме примија во мафијата и имам ексклузивни снимки од луѓе кои се споменуваат тука како криминалци и би сакал да ги споделам со вас за да бидеме сите исти.
https://www.facebook.com/100000906961479/posts/2739793892727483/

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Дечки ве молам ако дозволите и јас гангстер да се потпишам бидејќи еве сега ме примија во мафијата и имам ексклузивни снимки од луѓе кои се споменуваат тука како криминалци и би сакал да ги споделам со вас за да бидеме сите исти.
https://www.facebook.com/100000906961479/posts/2739793892727483/
Мене горе ми се смееше кога пишав, а сега и ти се занимаваш со нив.

Последно уредено:
Член од
23 ноември 2017
Мислења
122
Поени од реакции
85
Koj najde sa zbori tanevska efce golema sponzorusa ja so zdrave se znam i so simona devojce to e top drugarka mi e a zdrave mi ima pomagano

Член од
23 ноември 2017
Мислења
122
Поени од реакции
85
А што е таа толку потресена па што објавува толку?
Ко којзнае што да и направил...
Мислам има пари земано под камата лиха затоа јаде гомна самата е крива она е научена на висока нога да живее голема спонзоруша е

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Мислам има пари земано под камата лиха затоа јаде гомна самата е крива она е научена на висока нога да живее голема спонзоруша е
Да не го изеде она на крај најголемиот стап. Сепак клиповите многу луѓе ги видоа.
Не знам дали ја тера некој тоа да го прави или самата си зима ризик.

Здраве нешто со Мијалков го поврзуваат, ама што точно, не знам.

Член од
23 ноември 2017
Мислења
122
Поени од реакции
85
Да не го изеде она на крај најголемиот стап. Сепак клиповите многу луѓе ги видоа.
Не знам дали ја тера некој тоа да го прави или самата си зима ризик.

Здраве нешто со Мијалков го поврзуваат, ама што точно, не знам.
Дај боже да го изеде курвата евче јас сум сега на страната на здраве не се збори така башка меша деца со не е убаво да точно е со Бате Саше е заедно

Член од
23 ноември 2017
Мислења
122
Поени од реакции
85
Mi kazaa od bliski izvori luda e 100% evce zabegano devojce baska so ne si kaze kaze samata so ima zgreseno

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
На колега завчера во 12 на полноќ му украдоа бел џип Антара во Хром кај крофните. Доколку мислите дека има некое инфо на страна од оние стандардните „грчец мафија муабети“, зошто никој го нема ни контактирано, нека ми пише. Фала!

Ф

Флеш

Гостин
На колега завчера во 12 на полноќ му украдоа бел џип Антара во Хром кај крофните. Доколку мислите дека има некое инфо на страна од оние стандардните „грчец мафија муабети“, зошто никој го нема ни контактирано, нека ми пише. Фала!
Досеа е у некоја нива или у Грчец или у Кондово .....Кондово тешко последен период сеа зошто Агим контролира ред и мир сеа ....Сигурно Грчец,Шеваљ ако не дознае и Мире :D

Kajgana Shop

На врв Bottom