- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 511
- Поени од реакции
- 228
Milo mi e sto prv se prepoznaАј не филозофирај,ако ти се дискутира дискутирај ако не напушти ја темава.
Covek sto u potpis stava gangster
Milo mi e sto prv se prepoznaАј не филозофирај,ако ти се дискутира дискутирај ако не напушти ја темава.
Па знам дека на нас мислиш кои најчесто коментираме.И не замарај ајде поз.Milo mi e sto prv se prepozna
Covek sto u potpis stava gangster
Nemaat gajle pisuvaat iminja celi za raboti sto se vodat postapki i ja naveduvaat policijata. Kako spiunski forum da e ova, 2-3 useri izgleda imaat kompleks da se novinari policajci ili mafijasi pa tuka go lecat, bez nikakov
Pamet u glava... sramota.
Da se sretnat oci vo oci so tie cii iminja gi pisuvaat(a najveke lazat) ke se pomocaat od strav ama internet stravot go cuva.
Многу гледаат долина на волците.
Да бе полицијата т.е. ДБК не знаат што и како.
Организиран криминал значи работење заедно со државните институции.
Ти ако сметаш дека полицијата е тука да се грижи за народот, време е да пораснеш и извадиш розевите наочари. Го прателе форумот за да дошле до ново инфо
Плус луѓето од повисоките мафијашки кругови, НЕ се замараат со нас обичните смртници. Дури и на улица да треба да се разминете, ќе ти дадат предност.
Па таа серија доколку ја согледаш пораката, процесите и правилата (а не лошата глума и смешни сцени), баш убаво е објаснето како функционира системот.Многу гледаат долина на волците.
Ti si toj sto gleda dolina na volcite spored tvojata slika i nadimak 'gangster' ako si stvarno kako sto se pretstavuvas togas zosto spomnuvas iminja na lugje koj duri nitu kazna za prekrsok nemaat.. ? Treba dobro da gi znaes nekoj pravila ama nema vrska jas ne te navrediv tuku drugarski ti kazuvam... ! ! !Многу гледаат долина на волците.
Epa cim znaes deka policiata raboti zaedno so kriminalite bas zatoa ne treba da se spomnuvat iminja znaes li kolku e lesno da se pronajde tvojata lokacia od ovoj forum..?? i ne bidi tolku siguren poso golemite mafijaski krugovi imaat i mali rabotnici i ti se obicni smrtnici paa mozaat da prenesat informaci ne bidi tolku siguren poso nikoj nema da tolerira da zboris bez nikakov dokaz za nekoj covek sto duri nitu nema prijava za prekrsok vo ova zemja....
Да бе полицијата т.е. ДБК не знаат што и како.
Организиран криминал значи работење заедно со државните институции.
Ти ако сметаш дека полицијата е тука да се грижи за народот, време е да пораснеш и извадиш розевите наочари. Го прателе форумот за да дошле до ново инфо
Плус луѓето од повисоките мафијашки кругови, НЕ се замараат со нас обичните смртници. Дури и на улица да треба да се разминете, ќе ти дадат предност.
А од другава страна, Карпош, Центар, Аеродром, Ѓорче, кој од криминалциве контролира?Тоте секој ден секоја вечер седи во Фонтана, друго и не прави во животот. Башка Фонтана еднаш беше гаѓана исто со зоља, 2001. година. Имам инфо дека за рекет се работи. Да сакале да го скинат, ќе го скинат.[DOUBLEPOST=1550339317][/DOUBLEPOST]
Да се знае, жена му на Екрем, Шкодране, е 10 години директорка на едно ЈП. Многу лоша фамилија се, "дивите" ги викаат. Има слика на нет од Шкодре на 16 години со рачен фрлач и видео на јутуб како се гостат у некоја шума.[DOUBLEPOST=1550339440][/DOUBLEPOST]
Јавна тајна е дека од Мавровка накај Чаир се живо и диво плаќа на Беќир.
Што се мешаш бе шипо? Ја ни еден невин не сум спомнал до сега,а и да сум спомнал ти ли ќе ми забраниш?Ti si toj sto gleda dolina na volcite spored tvojata slika i nadimak 'gangster' ako si stvarno kako sto se pretstavuvas togas zosto spomnuvas iminja na lugje koj duri nitu kazna za prekrsok nemaat.. ? Treba dobro da gi znaes nekoj pravila ama nema vrska jas ne te navrediv tuku drugarski ti kazuvam... ! ! !
Epa cim znaes deka policiata raboti zaedno so kriminalite bas zatoa ne treba da se spomnuvat iminja znaes li kolku e lesno da se pronajde tvojata lokacia od ovoj forum..?? i ne bidi tolku siguren poso golemite mafijaski krugovi imaat i mali rabotnici i ti se obicni smrtnici paa mozaat da prenesat informaci ne bidi tolku siguren poso nikoj nema da tolerira da zboris bez nikakov dokaz za nekoj covek sto duri nitu nema prijava za prekrsok vo ova zemja....
Jas ova vi go kazuvam drugarski da ne mi se luti nikoj samo moe mislenje e inace top e temata jas sekoj den ja citam postuvanje do Црноризец Храбар za otvaranje na ova tema..
E sega pravi gangster si cim me narece 'sipo' , jas samo go kazav moeto mislenje ne ti kazav nisto loso ama sto da pravime sto jas ne sum 'gangster' ,paa nema da ti vozvratam na navredata sto mi ja upati...Што се мешаш бе шипо? Ја ни еден невин не сум спомнал до сега,а и да сум спомнал ти ли ќе ми забраниш?
Сестра ти сака гангстери затоа така се пишав.Ме обожава.E sega pravi gangster si cim me narece 'sipo' , jas samo go kazav moeto mislenje ne ti kazav nisto loso ama sto da pravime sto jas ne sum 'gangster' ,paa nema da ti vozvratam na navredata sto mi ja upati...
So ovie filmovi tebe nitu majka ti ne te obozava , a inace mnogu brzo se nerviras se glea kratok fitil si onaka ponasanjeto 'mafijaski' ti e ... Inace nemam sestra :/Сестра ти сака гангстери затоа така се пишав.Ме обожава.
Ако немаш сестра имаш мајка,ќе направи по некоја баклава.Јас сланина ќе донесам.So ovie filmovi tebe nitu majka ti ne te obozava , a inace mnogu brzo se nerviras se glea kratok fitil si onaka ponasanjeto 'mafijaski' ti e ... Inace nemam sestra :/