- Член од
- 1 април 2009
- Мислења
- 679
- Поени од реакции
- 579
6 месеци е без работа...Нека ја истера до крај оваа сезона (по можност со титула во ЛШ) и ќе гледаме друг менаџер на клупата. Јасно е дека е дојдено до заситување веќе, мислам дека Алегри сам ќе си оди на крај. Никаков Клоп, само Зидан доаѓа во предвид и мислам дека чека волку време за да го превзеде Јуве, гарант му е обеќано нешто.
Па во денешно време и тоа е многу, имаше неколку понуди вклучително и Јунајтед ама ги одби, јавно има изјавено дека сака да го води Јувентус и убеден сум дека од лето ќе е нов тренер на тимов6 месеци е без работа...
Па во денешно време и тоа е многу, имаше неколку понуди вклучително и Јунајтед ама ги одби, јавно има изјавено дека сака да го води Јувентус и убеден сум дека од лето ќе е нов тренер на тимов.
Чекај чекај, има 58 гола дадено на 23 утакмици одиграно?Да да знајме ние дали ги одби Јунајтед или не. Ќе си пцуеме мајката со Зидан ама ај[DOUBLEPOST=1550251362][/DOUBLEPOST]Cristiano Ronaldo Jr for Juventus u9s so far:
Games: 23
Goals: 58
Assists: 18 https://t.co/sJ83VvG7Qh
Па се шпекулираше де само нагаѓаме,верувам дека имал многу понуди до сега, кој не би сакал таков тренер, не зезај другар Зидан е класа сакал да признаеш ти или не, плус е легенда на Јувентус. Доволно е со Алегри, човекот има резултати ама време е за промена, и клубот е заситен а верувам и тој, треба некоја промена да има чисто ради мотивација плус.Да да знајме ние дали ги одби Јунајтед или не. Ќе си пцуеме мајката со Зидан ама ај[DOUBLEPOST=1550251362][/DOUBLEPOST]Cristiano Ronaldo Jr for Juventus u9s so far:
Games: 23
Goals: 58
Assists: 18 https://t.co/sJ83VvG7Qh
Според официјалните податоци имало 37 294 гледачи.Повеќе навијачи има на трибини кога игра Вардар лол, стадионов полупразен
Зидан беше класа играч нема дискусија, ама за тренер да биде класа сакам да го видам во клуб каде што нема да има all star тим. Сигурен сум доминацијата во Серија А ќе ни заврши со Зидан и било кој др тренер кој не е италијанец а игра модерен фудбал. Тој тип на фудбал не врви во Италија. Алегри е тренериште и ќе го бараме назад. Ако сака сам да си оди е друга прича е тогаш би одел на Инзаги тренер кој има страшен потенцијалПа се шпекулираше де само нагаѓаме,верувам дека имал многу понуди до сега, кој не би сакал таков тренер, не зезај другар Зидан е класа сакал да признаеш ти или не, плус е легенда на Јувентус. Доволно е со Алегри, човекот има резултати ама време е за промена, и клубот е заситен а верувам и тој, треба некоја промена да има чисто ради мотивација плус.
Другар сериозен си со муабетов? Зидан не е класа? Човеков освои еден куп титули со Реал ти ми споредуваш овде со Инзаги, да бил италијанец, годоподе боже. Па неможеш никогаш да ги ставиш во иста реченица. Па сите тимови во топ 6 во европа се со квалитетен ростер, еве и Роналдо го имаме сега па да видиме до кај ќе се догура, Алегри да не игра со играчи од Серија Ц? Ако овој тим на Јувентус не е all star незнам кој е.Зидан беше класа играч нема дискусија, ама за тренер да биде класа сакам да го видам во клуб каде што нема да има all star тим. Сигурен сум доминацијата во Серија А ќе ни заврши со Зидан и било кој др тренер кој не е италијанец а игра модерен фудбал. Тој тип на фудбал не врви во Италија. Алегри е тренериште и ќе го бараме назад. Ако сака сам да си оди е друга прича е тогаш би одел на Инзаги тренер кој има страшен потенцијал
Кажи кој е all star освен Роналдо, Дибала? Ете можеби и Коста. За др дел не ми се ни збораДругар сериозен си со муабетов? Зидан не е класа? Човеков освои еден куп титули со Реал ти ми споредуваш овде со Инзаги, да бил италијанец, годоподе боже. Па неможеш никогаш да ги ставиш во иста реченица. Па сите тимови во топ 6 во европа се со квалитетен ростер, еве и Роналдо го имаме сега па да видиме до кај ќе се догура, Алегри да не игра со играчи од Серија Ц? Ако овој тим на Јувентус не е all star незнам кој е.