Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некако песимист сум за оваа работа!
Имаше муабети за овој вид изолација само не знам кој ја има во пракса испробано, 350-750 денари квадрат само премазот.
https://forum.kajgana.com/threads/tecna-toplotna-izolacija.90222/
Имам едно прашање на колку време излегуваат новите модели на клими? се надевам нее ко телефониве на секоја 1г

да да туку работава јас уште немам земено планирам месециве да не биде kinder suprise си купил некоја и по 1м нови модели поинтересни спецификации .... s10 comming sooonna kolku i da izlagaat, ako si zadovolen so tvojata ne ja menjaj dodeka ne rikne
Sent from my iPhone using Tapatalk
)да да туку работава јас уште немам земено планирам месециве да не биде kinder suprise си купил некоја и по 1м нови модели по интересни спецификации .... s10 comming sooon)

Нема некоја револуционерна разлика, па да те јаде јанѕа! По некое софтверско надградување и некое иљадарче поскапо.да да туку работава јас уште немам земено планирам месециве да не биде kinder suprise си купил некоја и по 1м нови модели поинтересни спецификации .... s10 comming sooon)