Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Најјаки се севернистанциве што пишуваат дека некој зел бугарски пасош и нема право. Можеби се во право, но од друга страна тие колективно зедоа бугарски пасош со договорот, а исто така примија тирански стап и грчка салама.
И пазете, с'е тоа излезе од главите на небањатите.:vozbud:

Што глави ќе беа!?
40iojf0jpx811.jpg

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.578
Поени од реакции
27.425
Ти јавно каа дека си земал бугарски пасош и немаш право никому да збориш за патриотизам, пошто си се посра на предците и пиша дека си Бугарин.
Аха, кај кажав? можеш да најдеш?

@Peja989 @LordDragonII

Мене кога вратив со измислен пост, ме баниравте на неколку недели, иако претходно тој што ме банира го направи тоа со мој пост.

Овој тука инсиунира нешто, што никад не сум изјавил.... не е тоа нешто слично?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Аха, кај кажав? можеш да најдеш?

@Peja989 @LordDragonII

Мене кога вратив со измислен пост, ме баниравте на неколку недели, иако претходно тој што ме банира го направи тоа со мој пост.

Овој тука инсиунира нешто, што никад не сум изјавил.... не е тоа нешто слично?
Веднаш ќе ти го посочам кога ти ќе постираш тоа што тврдиш дека сум го рекол.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Ова е доказ дека нема ништо сумњиво у конкурсот за култура. Со оваа информација би требало да им се затнат муцките на сите кои плачеа заради тоа.

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.857
Поени од реакции
12.141
Што да ми помине бре?
Овде сте 24/7 батхрт ко да ве ебеле цело племе црнци, буквално.
мене да ми поминело....
Не сум ја тој кој лелека и цмиздри на темава.

Ко ве чита човек, си мисли готво, апокалипса дошла, а до сеа сме живееле у рај.
И најбоље од све е тоа што пишуете ко да е крај на светот, али освен пишуење ништо не праите.
Кој грев си ти, човек треба да те жали, веќе 13 години дудлаш на кајгана и се уште не те вработиле чистач во некоја државна установа. Имало секакви спамери по форумов, дали вмровци или комуњари, па и Бугари или Албанци, ама сите после некое време се повлекувале, само ти остана 13 години да спамираш на форумов. Не си ти за сеир, туку за жалење си.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Кој грев си ти, човек треба да те жали, веќе 13 години дудлаш на кајгана и се уште не те вработиле чистач во некоја државна установа. Имало секакви спамери по форумов, дали вмровци или комуњари, па и Бугари или Албанци, ама сите после некое време се повлекувале, само ти остана 13 години да спамираш на форумов. Не си ти за сеир, туку за жалење си.
И ти попушти со живците...:(

ОК за жалење, али ова твоево не ми личи на сожалување. Ти велиш жалење, а се трудиш да личи ко ад-хоминем напад, но у суштина делува како хистерично кенкање. Повторно.
И така у круг. Друг ментален пациент имате у штаб на компјутер моментално?

Член од
9 јули 2018
Мислења
777
Поени од реакции
638
Каков мајтап бе, ем државата се распадна, ем ја укинаа македонската раса. Следува бомбардирање од страна на Грција и Бугарија. Мислам дека Марик тоа убаво го предосети, тогаш го заебавав, али сега гледам дека бил у право.

Инаку, твојата грижа ме стаписа. Јас си мислев дека си обичен глуп шабан, али ти си имал и човечки особини.
Јок бе, такви апокалипси нема да се случат. Како што не се случи смена на името, двојазичност...такви работи се само во глааата на Грујо.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Јок бе, такви апокалипси нема да се случат. Како што не се случи смена на името, двојазичност...такви работи се само во глааата на Грујо.
епа кој кур тогаш целиов батхрт?

Член од
28 август 2013
Мислења
4.499
Поени од реакции
13.780
Член од
12 март 2009
Мислења
20.784
Поени од реакции
17.012
јасно, уште нека го оспори Русија бидејќи она има монопол на Северни работи, не иде Македонија да биде Северна, нели пее Дадо :
" тамо где вечно сунце сја,
тамо је Македонија "
башка и Русија има врски со Македонија, не само овие со орелски крила и Т'га за Југ, туку и во античкиот перод...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom