- Член од
- 7 август 2010
- Мислења
- 3.518
- Поени од реакции
- 5.385
Аха, кај кажав? можеш да најдеш?Ти јавно каа дека си земал бугарски пасош и немаш право никому да збориш за патриотизам, пошто си се посра на предците и пиша дека си Бугарин.
Веднаш ќе ти го посочам кога ти ќе постираш тоа што тврдиш дека сум го рекол.Аха, кај кажав? можеш да најдеш?
@Peja989 @LordDragonII
Мене кога вратив со измислен пост, ме баниравте на неколку недели, иако претходно тој што ме банира го направи тоа со мој пост.
Овој тука инсиунира нешто, што никад не сум изјавил.... не е тоа нешто слично?
Кој грев си ти, човек треба да те жали, веќе 13 години дудлаш на кајгана и се уште не те вработиле чистач во некоја државна установа. Имало секакви спамери по форумов, дали вмровци или комуњари, па и Бугари или Албанци, ама сите после некое време се повлекувале, само ти остана 13 години да спамираш на форумов. Не си ти за сеир, туку за жалење си.Што да ми помине бре?
Овде сте 24/7 батхрт ко да ве ебеле цело племе црнци, буквално.
мене да ми поминело....
Не сум ја тој кој лелека и цмиздри на темава.
Ко ве чита човек, си мисли готво, апокалипса дошла, а до сеа сме живееле у рај.
И најбоље од све е тоа што пишуете ко да е крај на светот, али освен пишуење ништо не праите.
И ти попушти со живците...Кој грев си ти, човек треба да те жали, веќе 13 години дудлаш на кајгана и се уште не те вработиле чистач во некоја државна установа. Имало секакви спамери по форумов, дали вмровци или комуњари, па и Бугари или Албанци, ама сите после некое време се повлекувале, само ти остана 13 години да спамираш на форумов. Не си ти за сеир, туку за жалење си.
Јок бе, такви апокалипси нема да се случат. Како што не се случи смена на името, двојазичност...такви работи се само во глааата на Грујо.Каков мајтап бе, ем државата се распадна, ем ја укинаа македонската раса. Следува бомбардирање од страна на Грција и Бугарија. Мислам дека Марик тоа убаво го предосети, тогаш го заебавав, али сега гледам дека бил у право.
Инаку, твојата грижа ме стаписа. Јас си мислев дека си обичен глуп шабан, али ти си имал и човечки особини.
епа кој кур тогаш целиов батхрт?Јок бе, такви апокалипси нема да се случат. Како што не се случи смена на името, двојазичност...такви работи се само во глааата на Грујо.
И во лигата на народите на Јапонија и викале да се повлече од Манџурија, ама таа продолжила да окупира и други делови од Кина
јасно, уште нека го оспори Русија бидејќи она има монопол на Северни работи, не иде Македонија да биде Северна, нели пее Дадо :
на пример?башка и Русија има врски со Македонија, не само овие со орелски крила и Т'га за Југ, туку и во античкиот перод...
на пример?