Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 септември 2010
Мислења
5.074
Поени од реакции
7.161
Штета,стварно чудна работа е животот,прави чекор погоре во кариерата и му се случува ова.
Иако,не знам што кур правел пилотот,не верувам дека нешто не било во ред со авионот,тоа што Сала пишувал во пораките е нормално за вакви авиончиња.

Sent from my MYA-L11 using Tapatalk
Не се разбирам ич во авиони, но прочитав дека авиончето имало 4 пати неуспешно полетување. Зошто воопшто тргнале ако имало проблем од старт?

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Значи останати се внатре и се имаат удавено :/ таман е времето, ~7 дена по смртта трупот се дуе од гасовите и ако е на вода се крева на површина. Сите удавени жртви ги наоѓале 7-10 дена по исчезнување.
Нека почиваат во мир, грда судбина којзнае каков страв доживеале. Највероватно се починати од ударот...

Член од
14 април 2012
Мислења
32.659
Поени од реакции
66.669
Штета,стварно чудна работа е животот,прави чекор погоре во кариерата и му се случува ова.
Иако,не знам што кур правел пилотот,не верувам дека нешто не било во ред со авионот,тоа што Сала пишувал во пораките е нормално за вакви авиончиња.

Sent from my MYA-L11 using Tapatalk
Она кога нешто внатре ти вика дека нешто во животот не е за тебе. Јес дека статијава е од Дејли Фејл, но ја превземаа неколку порепутабилни новинари, така да, сметам дека има вистина во ова. Требало и поискусен пилот да го вози, но се смениле во последен час.

Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Ако се зумира јавно објавената слика кон тоа што изгледа како човечки лик, физиономијата на лицето и вратот одговара на фидбалерот. Би требало да е тоа тоа, РИП и за двајцата.

Верувам ќе го има случајот во Air Crash Investigation, ќе биде интересно да се види анализата.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако се зумира јавно објавената слика кон тоа што изгледа како човечки лик, физиономијата на лицето и вратот одговара на фидбалерот. Би требало да е тоа тоа, РИП и за двајцата.

Верувам ќе го има случајот во Air Crash Investigation, ќе биде интересно да се види анализата.
Оваа?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Каде го гледате тој човечки лик :D
Ни јас ништо не гледам, не верувам да се до толку ретардирани јавно да ја пуштат таа слика.
Праволиниски нагоре меѓу 4 и D, мене ми изгледа како човечки лик.
А може и да ме лаже фотографијата па само така да ми изгледа, не е со којзнае каков квалитет.

Ако се погледне самото летало:

и нема некоја логика на тоа место да има човек, ама во настанот се уште нема ништо логично, па кој знае.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.862
Поени од реакции
42.540
Праволиниски нагоре меѓу 4 и D, мене ми изгледа како човечки лик.
А може и да ме лаже фотографијата па само така да ми изгледа, не е со којзнае каков квалитет.

Ако се погледне самото летало:

и нема некоја логика на тоа место да има човек, ама во настанот се уште нема ништо логично, па кој знае.
не гледаш дека е згмечено све? кај виде лик, на цси мајами вака не можат да препознаат

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.876
Поени од реакции
23.438
Јас не гледам ништо освен 2 и 6.
Да, според претпоставки треба да е он затоа што ова е во задниот дел од авионот. Ама дека нешто се гледа, малу морген, а не па вратот и физиономијата.

Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Еј да Сала е како го препозна?
не гледаш дека е згмечено све? кај виде лик, на цси мајами вака не можат да препознаат
Значи ок, може е, може и не е. Никаде не пишав дека го препознав, туку дека тоа на сликата ми изгледа како Сала т.е. ми изгледа човечки лик со округлесто-валчесто лице и малку подолг врат, опис што многу повеќе одговара на фудбалерот отколку на пилотот согласно јавно објавените слики од двајцата.
На тоа дека е во задниот дел од авионот искрено не се сетив се додека не го прочитав коментарот погоре.
Еве на што мислам, центар на слика:

А за језиво или не, не би поставувал граници на језивост кога се британци во прашање.

Да не одиме и натаму надвор од темата, мислам дека јасно се искажав на што мислам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom