shutrak
opsenar
- Член од
- 3 јуни 2011
- Мислења
- 37.724
- Поени од реакции
- 31.821
,,,seneshto izgleda deka veke e taka,,,За 2 години ќе функционираме како Босна
,,,seneshto izgleda deka veke e taka,,,За 2 години ќе функционираме како Босна
Да не се вреѓаме...Не ја добија. Македонците им ја дадоа
во име на СОЖИВОТОТ беше ајде .... наздравје бричење.Не ја добија. Македонците им ја дадоа
ќе победи со 102%, можам да замислам кога ќе дојди кај Трамп на гостиКоначно јак кандидат, лидер и победник! Напред Кока-кокалисти!
https://kanal5.com.mk/articles/364954/amdi-bajram-se-kandidira-za-pretsedatel
Си давам фора година и пол,,,seneshto izgleda deka veke e taka,,,
Ете би можел да се донесе закон за задолжително шибање со шљокови... или на пример данок во крв ... машките за органи, женските за проституција .Сега комотно можат и "Албанец" претседател да постават,апсолутно нема да се примети.Што уште би посакале и оствариле "албанците" доколку ставиме од нивните за претседател на оваа ничија земја? Уствари да,може ке се забрани Македонски да збориме и во источниот дел,у западниот исто ко да е забрането.А и овие збратимени што шљакаа споменици и што се шибаат со шљокови сигурно ке кажат дека не битно што е албанец,ете у Швајцарија никој незнаел кој е претседател па убаво живееле![]()
А што ако не е албанец претседателот туку е Македонец,што ке смени ако решат ваков закон како што велиш да донесат?Да не ги спречи?Иванов Македонецот не им го потпиша закон за двојазичност а Таљат шипацот си го пушти у службен весник,ко да е тоа пано у школо па секој може да си објави што му е кејф на куротЕте би можел да се донесе закон за задолжително шибање со шљокови... или на пример данок во крв ... машките за органи, женските за проституција .
Nema podobra sudbina za skopskiot severen shlajm od toa da stanat ugnetuvano malcinstvo u Ilirida.Не ја добија. Македонците им ја дадоа
Ако е до таму дојдена работата подобро во Голема Блгарија,одма во ЕУ без никакви уцени.Ене го Муртињо во Софија,баш ќе е интересно некој новинар да го праша дали Делчев бил Македонец или Бугар!?од овој хаос нема полошо, дури и во Голема Албанија да бидеме е подобро... барем ќе нема обложувалници, за прво/второ/трето дете ќе се зема 3000/6000/9000 еур... башка мислам во Голема Албанија сите плаќаат струја
.. е сега друго прашање е колку навистина брачата сакаат голема Албанија или сакаат да се самите газди, како бубрег во лој... а и не само тие, и многу други
Тоа не са факти. Тоа е проба да девалвираш пописите на лугето со петициjaва до албанското собрание,што посакаха признаване на бугарлското малцинство во Албаниja. По истата логика от бугари след 40-те години, со притисоци и учени СФРJ наметна своjaта теза во Албаниja.Јас ти изложив факти. Ти кажуваш прикаски, пуфки. Постојат само Македонци кои очигледно ќе ги уценат со оглед на курвинската политика на бугарска, па ќе испаднат дека се бугари. Бугарија повеќе од јасно е како од секогаш градела историја и иднина. Реално за 6 години да се родат вулгари, да исчезнат Македонци, многу без везе ти е идејава.
па токму пописите покажуваат 4-5000 Македонци, таму каде вие го пишувате славофонско население, случајно во истите места каде сега има Македонци. Сега ќе пишете славофонсо, утре бугарско... Според тебе имало бугарско малцинствоТоа не са факти. Тоа е проба да девалвираш пописите на лугето .