Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И да не е друго, кажете му дека ќе си лежи[DOUBLEPOST=1549153535][/DOUBLEPOST]Жртва, маченик, ама на сите им простува.![]()
Нема да функционира, тоа им е и целта.![]()
Бара уште да му објаснувамИ да не е друго, кажете му дека ќе си лежи[DOUBLEPOST=1549153535][/DOUBLEPOST]
Па финтата е да не функционира, лесен повод за отцепување. Само глупо е што народецов не ја гледа играта
Немој, северџаните самми се направија малцинство. Ако де што пречи?Бара уште да му објаснувам![]()
Каков психопат човече, не е реално. Жртва бил бе, жртва! А 11 години на власт со кражби и уцени не беше жртва, хипокрит криминален.
Интелигентен одговор.[DOUBLEPOST=1549186150][/DOUBLEPOST]Ако треба да ти кажувам онда си доволно глуп за да не знаеш и ако ти кажам.
Мислам дека приватните компании не се обврзани на двојазичност.македонските фирми ќе имаат последици. Досега Бутел беше двојазичен, но законот не се применуваше освен тука таму. Е сега овие веќе збудалеа, као хиени на мирис на крв. Ако албанец сака да земе кредит, ќе бара комплет документација и хартии на албански...не знам како ќе стојат работите и со фискални и други документи. Можеш да замислиш брдо пари одлив за двојна документација, преведувачи и секакви глупости. Кој ќе го плати сето тоа, граѓаните, фирмите?
Ако од овие претпоставки барем 50% се точни, Македонските фирми и граѓаните ќе имаат голем проблем.
Ќе настане хаос, а најголема добивка ќе имаат албански фирми како и албанци при вработување. Сум споменал и порано -ова е испробан рецепт, вака нешто почна и на Косово со национален клуч, "продајем кучу" и јазиците.
A ти што очекуваше?Одговараше на договорени прашања,како и секогаш.
Преку новинаркава ќе испорача желби,кој да биде претседател!
Се каам што го видов и тој мал дел од итервјуто!
Како расипана плоча!
и никој фала не му кажа!Objasnuva od kade covekov gi imase site informacii pred vreme
За ајварот словенците изгубија, затоа што тоа не е име на бренд, туку „генерички израз“ (мислам дека така се вика). Како што не може да се заштити „ракија“, „млеко“... општи изрази... ајварот ни го земаа словенците а не го ни прават, само препакуваат туѓ
Intervjuvo den denes e relevantno
https://youtu.be/ZKk7UT2Px0w
Posebno mi e interesen delot 9:50-10:30
Objasnuva od kade covekov gi imase site informacii pred vreme
Покрај јадрото револуционери надничари, грото беше партиски челнови и симпатизери на сдш, како и уфилмани штабски гниди, кои се потпишуваа на списоци, и ги возеа со автобуси за откако ќе дојдат на власт да ги вработаат. Поштен и разочаран народ не знам да излегол на протести во нашава историја.[DOUBLEPOST=1549199806][/DOUBLEPOST]Јадрото на групата се бореше за дневници и функции. Грото таму беше поштен и разочаран народ со легитимен гнев кон се она што го правеа вмро и дуи.
Заев: Им простувам на ситеЖртва, маченик, ама на сите им простува.![]()