Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Upravo server postavljen za domaći zadatak
http://formen1.com:8080
može se naći jednostavnim userom i passwordom.....naravno ima ih i sa random ali ....to baš ne ide...
Naravno da ih ima još i oni se ne otkrivaju stavljaju javno i sl bez obzira kojeg su tipa;)

nismo se razumjeli prijatelju,ja sebe ne velicam i nisam nikad rekao da sam znalac,samo hocu da kazem ljudima da ne idu pogresnim putem kojim ih navode zli ljudi koji zele da samo oni vade liste i da im ljudi lizu dupe.Ima li smisla nekog novog navracati da pravi sebi neki combo i da covjek skenira danima i bulji u ekran i ceka kad ce salezli naci neku listu?Ja samo kazem da se skenira dreambox umjesto comba i skeniranja,zato sto su ti ljudi zavidni ako sam sebi neko listu nadje bez uvlacenja u dupe.Jel vrijedno ponizavanje za listu koju ukrades i trazis da se javno zahvali taj kome posaljes?Pola ljudi koji se prave pametni ovdje,neznaju ni tablicu mnozenja a kamoli sta drugo.
Eh za toa da ,gledam ovoj primer sto sega se slucuva,ovoj zookk 2000999 mu podaril lista na mare i sega lom go napravi ,go stavi na stolbot na sramot.Mislam ako podaruvas ,davas lista ,nikoj ne te tera so sila ama ne treba da se bide taka cinicen.Ama toa e

Prijatelju okani se skeniranja i ljudi koji ti savjetuju da skeniras sa combom,okani se toga.Ljudi te upucuju pogresno,skeniranje i combo su proslost.Ljudi su zli i samo te upucuju u pogresnom smjeru da nebi sta naucio
Uopće nije istina. Moze se naci na stotine i stotine lista s metodom koju on govori. Još uvjek postoje strani serveri s exyu koji imaju cak isti user pas a da ne spominjem ime prezime i takve kombinacije. Pa vi ovdje neki uopće niste upućeni.

Mo
Uopće nije istina. Moze se naci na stotine i stotine lista s metodom koju on govori. Još uvjek postoje strani serveri s exyu koji imaju cak isti user pas a da ne spominjem ime prezime i takve kombinacije. Pa vi ovdje neki uopće niste upućeni.
Moze moze,samo nek skeniraju,skenirajte ljudi sa ime:ime i imat cete brdo listi,U slucaju da ne nadjete listu ime1:ime1 ,ima da se nagledate bas

Mo

Moze moze,samo nek skeniraju,skenirajte ljudi sa ime:ime i imat cete brdo listi,U slucaju da ne nadjete listu ime1:ime1 ,ima da se nagledate bas
Ja imam sve alate moguce. Ali i juće sam sa tim skenerom presao jedan server. Naravno ne ime ime. Vec ime email Prezime email. I nasao sam. Strani server sa brdo exyu. Ja samo kazem da se isplati probati. Nije to gubljenje vremena. Pustiš skener i nek vrti. A dream najviše se nadje u Italiji

Joj to ti je staro, steka malo[DOUBLEPOST=1549055540][/DOUBLEPOST]
Pošalji meni dva brata s stotinjak konekcija. Sigurna je kod mene.

ok...prosvjetli me....Lp[DOUBLEPOST=1549056323][/DOUBLEPOST]http://wowza.h1telekom.hr/sporttv/smil:sptv.smil/playlist.m3u8[DOUBLEPOST=1549056433][/DOUBLEPOST]bilo je dosta za večeras...pozdrav lijepi i onima koji me mrze...i onima....[DOUBLEPOST=1549057929][/DOUBLEPOST]ako ima tko,da zna kako se radi Pastrmalija,neka mi se javi na pm...hvala

Последно уредено:
Ovu listu

http://formen1.com:8080/

I nije vrijedno skeniranja brzo rikne ..

Sto se tice skeniranja sa

Ime/ime
Ime1/ime1
Ime1/ime2
Ime123/ime123

Itd....

moze se nac bas.dobre liste... danas sam upalio comp malo... svrljao po netu i sta? Nasao listu sa
Ime1/ime2
Pustio sken i nasao listu mada nisam skenirao kompletno sa vise opcija a da je lista bas dobra sa EXYU bas jeste i vec sam ju podario nekome ....

Evo dokaz

20190201_230429.jpg

Rok trajanja do 21.10.2019 ok dal ce dotle da traje? Mozda oce mozda nece ajd znaj ... desava se stalno da lista ima 1g rok a danas vec down itd....

Svako ko zeli izdvojit svoje slobodno vrijeme ujedno ima volje moze sebi nac bas dobru listu sa gore navedenim primjerima ... e sad mogu tu listu da stavim i javno bas da se uvijerite da je istina ono sto kazem ujedno ima vise servera stranih koji imaju u/p ime/ime i gore navedene primjere ... neke koje sam ja skenirao prije oko 1-2-3 mjeseca i Dan danas.rade naravmo u listi EXYU ....do vas je da se malo potrudite... ko zeli nek vjeruje to sto sam napisao ko ne zeli ok...

Pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom