Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pošto sa i ja danas odlučio ući u skeniranje listi a do danas nisam ni znao kako to ide.Skinuo sam salezli 1.2.4 u hajde recimo da sam ušao u štos.Mene zanima dali se mogu naći novije cambo liste ili je to ovo što se nalazi u salezliu

combo liste radiš sam,ako koristiš tuđe....zaboravi....ali s combo listama se nećeš usrećiti......

prvi koji se javi,dobije jednu kratku exyu listu,ako zna,produžiti će ju....

ovako....ako ja želim netkome nešto pokloniti,dati....da mi se na pm javljaju ljudi,kao ono,moraš meni dati,kao,ja sam pametan,a javljaš se meni za listu....Molim Vas,takvi neka me zaobiđu,sada šaljem listu mare2405,a,vi ne sumnjam,sami će te se za sebe pobrinuti....

Pošto sa i ja danas odlučio ući u skeniranje listi a do danas nisam ni znao kako to ide.Skinuo sam salezli 1.2.4 u hajde recimo da sam ušao u štos.Mene zanima dali se mogu naći novije cambo liste ili je to ovo što se nalazi u salezliu
Prijatelju okani se skeniranja i ljudi koji ti savjetuju da skeniras sa combom,okani se toga.Ljudi te upucuju pogresno,skeniranje i combo su proslost.Ljudi su zli i samo te upucuju u pogresnom smjeru da nebi sta naucio

mare,samo potvrdi da si dobio listu...i to je to....[DOUBLEPOST=1549050630][/DOUBLEPOST]daj ju ti....sada ću napraviti ono što sam ti obećao....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom