- Член од
- 9 јануари 2018
- Мислења
- 537
- Поени од реакции
- 1.568
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sam ih napravi... Prikupi sa neta sve sto ti treba i sklepaj sam kombo...Pošto sa i ja danas odlučio ući u skeniranje listi a do danas nisam ni znao kako to ide.Skinuo sam salezli 1.2.4 u hajde recimo da sam ušao u štos.Mene zanima dali se mogu naći novije cambo liste ili je to ovo što se nalazi u salezliu
Ako može hvalaprvi koji se javi,dobije jednu kratku exyu listu,ako zna,produžiti će ju....
Prijatelju okani se skeniranja i ljudi koji ti savjetuju da skeniras sa combom,okani se toga.Ljudi te upucuju pogresno,skeniranje i combo su proslost.Ljudi su zli i samo te upucuju u pogresnom smjeru da nebi sta naucioPošto sa i ja danas odlučio ući u skeniranje listi a do danas nisam ni znao kako to ide.Skinuo sam salezli 1.2.4 u hajde recimo da sam ušao u štos.Mene zanima dali se mogu naći novije cambo liste ili je to ovo što se nalazi u salezliu
togas sto bi preporacal?Prijatelju okani se skeniranja i ljudi koji ti savjetuju da skeniras sa combom,okani se toga.Ljudi te upucuju pogresno,skeniranje i combo su proslost.Ljudi su zli i samo te upucuju u pogresnom smjeru da nebi sta naucio
Daj celu prepisku sta si samo ovo dao buvaro.i ovde potvrdjujem sve ovo.ti ces nekome sjebati racunar,ovde si nasao da prodajesEVO KULTURE;I ON JE OD SADA PROŠLOSTПрегледај го приврзокот 204081
Paznja paznja neka svi znaju da je mare dobio listumare,samo potvrdi da si dobio listu...i to je to....[DOUBLEPOST=1549050630][/DOUBLEPOST]daj ju ti....sada ću napraviti ono što sam ti obećao....