Многу сакам да го избијам тој Мурињо комплекс да критикувам..Ромеро, супер си е човекот.
Се е топ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу сакам да го избијам тој Мурињо комплекс да критикувам..Ромеро, супер си е човекот.
баш тоа ме изнервира, покажи малку почит, го чека Лукаку да прослават заедно, овај го одминува..На Лукаку му рекле: "Головите не се најважни. Ако неможеш да шутираш - асистирај."
ОК.
Овој му асистира на Лингард.
Лингард дава гол, и не го рецка ни 2%, туку оди пред фоторепортерите да го сликаат (да прави финти, смешни фаци, и други глупости). [emoji2]
што знам за голот, повеќе би го обвинил Херера ( кој го ценам најмногу) што го остави Ремзи, отколку Шо..Лош натпревар на Шо од аспект на запирање на Обамејанг, прво го заборави за голот, после и го остави да си испринта влез во шеснаесетник.
Што џабе трошиш живци за Лингур, јас одамна го сметам за вентилатор на теренот, не го ни есапам за играч. Сите знаеме дека игра ради тоа што е дете на МУ, да пополни квота инаку ниту има дрблинг, ниту изработен шут, завршницата му е нула а паметот у минус.И покрај победава како сум накурчен од ЛингУр(д)... Значи Лукаку му асистира за голот, пичлето трча на страната на Лукаку и сеа место да му се заблагодари на Лукаку за асистенцијата овој не го рецка 2 посто и оди да прави ванаби Погба финти!! Башка Лукаку со раширени раце го чекаше... Уфф колку ми идат на живци вакви играчи кои пробуваат да бидат нешто што не се. Едно време беше Нани со ванаби Роналдо финти, сега мочково со ванаби Погба финти. Ај што не заслужува прв тим да биде, па уште се курчи... ти ебам смрдлето

Ок добар беше! Колку му дал господ

! Стопосто го има удрено топка по глава случајно еднаш и затоа е со 100%

отиде на трибината кај што се домашните фанови и правеше некои мајкл џексон финти ... односно отиде да ги провоцираИ покрај победава како сум накурчен од ЛингУр(д)... Значи Лукаку му асистира за голот, пичлето трча на страната на Лукаку и сеа место да му се заблагодари на Лукаку за асистенцијата овој не го рецка 2 посто и оди да прави ванаби Погба финти!! Башка Лукаку со раширени раце го чекаше... Уфф колку ми идат на живци вакви играчи кои пробуваат да бидат нешто што не се. Едно време беше Нани со ванаби Роналдо финти, сега мочково со ванаби Погба финти. Ај што не заслужува прв тим да биде, па уште се курчи... ти ебам смрдлето