Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

На Лукаку му рекле: "Головите не се најважни. Ако неможеш да шутираш - асистирај."

ОК.
Овој му асистира на Лингард.
Лингард дава гол, и не го рецка ни 2%, туку оди пред фоторепортерите да го сликаат (да прави финти, смешни фаци, и други глупости). [emoji2]
баш тоа ме изнервира, покажи малку почит, го чека Лукаку да прослават заедно, овај го одминува..

Лош натпревар на Шо од аспект на запирање на Обамејанг, прво го заборави за голот, после и го остави да си испринта влез во шеснаесетник.
што знам за голот, повеќе би го обвинил Херера ( кој го ценам најмногу) што го остави Ремзи, отколку Шо..

Ова ли беше тешко бе Мурињо? Идиотот го бенчна Погба а Марсијал и Рашфорд ги направи вингбекс. :@

И покрај победава како сум накурчен од ЛингУр(д)... Значи Лукаку му асистира за голот, пичлето трча на страната на Лукаку и сеа место да му се заблагодари на Лукаку за асистенцијата овој не го рецка 2 посто и оди да прави ванаби Погба финти!! Башка Лукаку со раширени раце го чекаше... Уфф колку ми идат на живци вакви играчи кои пробуваат да бидат нешто што не се. Едно време беше Нани со ванаби Роналдо финти, сега мочково со ванаби Погба финти. Ај што не заслужува прв тим да биде, па уште се курчи... ти ебам смрдлето

И покрај победава како сум накурчен од ЛингУр(д)... Значи Лукаку му асистира за голот, пичлето трча на страната на Лукаку и сеа место да му се заблагодари на Лукаку за асистенцијата овој не го рецка 2 посто и оди да прави ванаби Погба финти!! Башка Лукаку со раширени раце го чекаше... Уфф колку ми идат на живци вакви играчи кои пробуваат да бидат нешто што не се. Едно време беше Нани со ванаби Роналдо финти, сега мочково со ванаби Погба финти. Ај што не заслужува прв тим да биде, па уште се курчи... ти ебам смрдлето
Што џабе трошиш живци за Лингур, јас одамна го сметам за вентилатор на теренот, не го ни есапам за играч. Сите знаеме дека игра ради тоа што е дете на МУ, да пополни квота инаку ниту има дрблинг, ниту изработен шут, завршницата му е нула а паметот у минус.
Ставај го на игнор и живеј си среќно:cool:

Само да стане Че од спање. :D

Подобар меч од оној против кокошките. Ако играат вака Лукаку и Санчез, му даваат нова димензија на Солскаер. Може да менува игра со 3-ца брзи играчи, и со Лукаку како таргет мен, и секогаш ке има свежи нозе напред.

Ке видиме до кога ке издржи средината со вакво темпо, зашто тука сме тенки, и слабо стоиме со ротирање. Ме делува дека тројката Матиќ, Погба, Ерера го игра секој меч.

Барнли се следни чинам.

Ок добар беше! Колку му дал господ:D
Мора да земам продолжен викенд баш да проверам околу воздушните дуели;)! Стопосто го има удрено топка по глава случајно еднаш и затоа е со 100%:eek:
Како и да е, добивме трајно и квалитетно решение на централната пизиција, Баи сега изгледа многу подобро, покрај дефанзивец со ваква статистика.
Уште за Лингард да извадат една ваква статистика, кај ќе ни биде крајот:brlav:

отиде на трибината кај што се домашните фанови и правеше некои мајкл џексон финти ... односно отиде да ги провоцира :D

Не правете драма околу Лингард, се знае дека си сака да си танцува на Емирати, цела недела го чекав :D

Не беше убаво од Џеси тоа
3686936f7a9cec4c9dc7a1690d36ed6b.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom