Фан Клуб: Арсенал

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.073
Поени од реакции
6.731
Абе не какајте одма. Арсенал не сакаат да го земат со тоа 'obligatory', што ако не го бива ние ќе мораме да го купиме на лето и да даваме плата на уште еден deadwood. Чил, паметно е Арсенал ова што го прават.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.519
Поени од реакции
10.282
Абе не какајте одма. Арсенал не сакаат да го земат со тоа 'obligatory', што ако не го бива ние ќе мораме да го купиме на лето и да даваме плата на уште еден deadwood. Чил, паметно е Арсенал ова што го прават.
Дада.Да може да дојде само до крај на сезона да пополни дупка,а после шут ќе е најарно.Се зборува дека на лето ќе имало доста пари(во споредба со сега е доста,колку и да бидат :D ),така да ќе може поквалитетно да се пазарува.Не ми е тој квалитет Суарез потребен за Арсенал со кој ќе се дигне квалитетот на екипата.
Башка што Емери го смета за крило,тоа уште повеќе не ми се допаѓа за подолг рок.За 6 месеци исто ми се фаќа,само ЛШ да се фати.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Имам некое чувство дека нема да тепаме утре. :confused:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.869
Поени од реакции
10.234
Само Погба да го затвориме, алфа и омега е од кога дојде Солскер и нема да ме чуди да го пушти Санчез од 1ва минута. Може копилето да направи проблеми

Kajgana Shop

На врв Bottom