Nema vrska...pred dve nedeli smenet status od zadolzitelna vo finalna intervju 4 dekemvri 2017spored mene se do noemvri nekade i posle e stopirano poradi skandalot, samo se rabotat na tie od dopolnitelna sto bea,belkim pocnat so nasive za 1 2 ned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nema vrska...pred dve nedeli smenet status od zadolzitelna vo finalna intervju 4 dekemvri 2017spored mene se do noemvri nekade i posle e stopirano poradi skandalot, samo se rabotat na tie od dopolnitelna sto bea,belkim pocnat so nasive za 1 2 ned
daj boze neka se smeni na site...moja pretpostavka bese kako sto pratev na forumotNema vrska...pred dve nedeli smenet status od zadolzitelna vo finalna intervju 4 dekemvri 2017
Uste ova falese sega[DOUBLEPOST=1548192699][/DOUBLEPOST]
Moze vo isti den da sme bile na intervju 5 broja si posle mene treba vo isti den da ni potpusat.Daj boze da bide pobrzo ..site neka si zemat ima nekoj od 2012,2013 cekaatJas sum 7406 I od 14avgust cekam mnogu se odolgovleci
Maja Prokic baraj jaNekoj da ne znae ovlasteni preveduvaci od Bitola,priznaeni od konzulat?
Kako da ja baram,daj tel. broj ako imas.Maja Prokic baraj ja
ako neznaes br tel baraj ja na fb ima profil,mozes da kontaktiras tamu[DOUBLEPOST=1548201571][/DOUBLEPOST]covek da ne znae veke vo koj da veruva mojot posrednik mi vika preku brat nemas gajle ti garantiram ke zemes,slucajno prasav drug posrednik mi vika preku brat ne zakonski e,zakonski e preku predok roden pred 1918Kako da ja baram,daj tel. broj ako imas.
Ке ти пиши да се зачлениш у неговата партијаму пишав порака на петар колев (за проблемот со непотпишувањето на указите) пошто е во политиката ме интересира со ке ми пиши!!??
Ne citi, ne te nakaruva nekoj na sila, i so mora da potencirasNe mi se cita veke forumov. Isto kako na pazar muabeti da slusas. Strasno.
Seriozno e ova so go pisis? Zosto i jas bev februari 2016Edno izvestuvanje
Eden drugar cekase potpis dolgo vreme
Na intervju bil februari 2016 i nekoj mu rekol pojdi vidi si bg so e rabotata
Otisol tamu i ukazot mu potpisal
Ostana nekoj den tamu da zakazi ne znam so kako i se vrati so pasosot
A na statisot mu stoelo se ceka potpis
Nz kako e ova mozno
se cekat tie izmeni da bidet od oktomvri 2014 i mnogu me iznenadija predlozite za menvenje na zak za bg grazdanstvo i-a da ne praime muabet oti od lani fevruari do sega cela 1 godina gi pripremala nekoja specijalna grupa od mp.... cudni, nelogicni predlozi do neboto....Uste ova falese sega[DOUBLEPOST=1548192699][/DOUBLEPOST]
...Daj boze da bide pobrzo ..site neka si zemat ima nekoj od 2012,2013 cekaat
Da taka mi receSeriozno e ova so go pisis? Zosto i jas bev februari 2016