Не ми постирај линкови од ВеМеРо-то, тие идиоти се најодговорни за оваа ситуација. Ќе си гласаат како попчиња сега. А тоа што неколку души ја релавитизирате ситуацијава, а и претходно кажува многу. Или сте изманипулирани од посредниците или сакате да манипулирате. Што не им кажат/те на клиентите дека во 2018г. 5800 души беа вратени на дополнителна и 1500 добија отказ или за во 2017г. кога исто така илјадници завршија на дополнителна, а беа потпишани само 1150 Укази за македонци? Да да, работата тече без застој, даваат гражданства, Јотова кога тогаш ќе потпише нема како, дајте си ги парите Ок е...Аман бе
i jas se prasuvam istoto...ako nekoj znae?Dobro koga ke go donesat noviot zakon dali ke ne opfaka i nie sto cekame za potpis? Ili toa ke bide samo za novi kandidati ne mi e jasno?
spored mene se do noemvri nekade i posle e stopirano poradi skandalot, samo se rabotat na tie od dopolnitelna sto bea,belkim pocnat so nasive za 1 2 ned6 декември 2017 интервју, уште на задолжителна, нема абер да се смени во финална
Дали знае некој до кој датум се стасани од задолжителна во финална, и шо е работава шонсе касни олку
Na 11 juli 2017 bev na interv.Dokumenti potvrda i od pra baba i dedo od pred 1920.А со што документи беше и кога беше на интервју?
Jas sum oktomvri 2016 uste sum na dopolnitelna ne se stignati do oktomvri nego se do avgust nekade 18 ili 20 avgust6 декември 2017 интервју, уште на задолжителна, нема абер да се смени во финална
Дали знае некој до кој датум се стасани од задолжителна во финална, и шо е работава шонсе касни олку
Кога беше на интервју?Pocnuva vtora godina I seushte sum so ovoj status.
Проверка от Вицепрезидента на Република Б'лгарија
Site mi vikat chekaj, chekaj, sve bilo u red, site dokumenti bile odobreni, a eve chekam dve godini. Shto se deshava?
nekade 2-3 dekemvri e mislam stasano6 декември 2017 интервју, уште на задолжителна, нема абер да се смени во финална
Jas sum 7406 I od 14avgust cekam mnogu se odolgovleciJas sum 7401 i od 7 avgust cekam za potpis.
Da ti kazam iskreno ne se ni sekjavam vekje. Pocnav procedura 2013taКога беше на интервју?