Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Eden vic i za tebe
Vozel mujo nakaj germanija,i mu se javuva haso, i mu vika pazi mujo javija na tv deka nekoj ludak vozi u obratna nasoka.
Mujo:Ne e eden ludak haso,100 se!

Imaj ubava vecer
Жалам што не го разбираш тоа што кажав...Јас кажав парабола,а не виц...Тоа што не знаеш што е тоа зборува за твојата едуцираност и она слепило за кое зборував а постои кај голем број од членовите на темата...Како и да е во контекст на твојот Виц јас веќе излегов од автопатот(темата) на првиот излез,иако не возев во погрешна насока, но еве гледам како возиш ти а зад тебе и други во погрешна насока..Не коментирам повеќе, се надевам дека сите ќе го преживеете судирот кој е неминовен!

Хиперинвертер од највисока класа од Мицубиши, дополнето со еуровент резултат за пример. Каква да биде? :)
ln2-jpg.202894

Lepi koa ednas si kazal sve sto treba da se kaze za LN, a kazanata ne se menuva ako imas i drzis do principi...osven ako ne si nastran pa go vtris zadnikot kako sto dilerot ke ti naredi.[DOUBLEPOST=1547761881][/DOUBLEPOST]
50 бона.
Коста, ЛН-то (Амбер нордик 3.5) од Бит пазар ти ми го понуди [emoji6]

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Amber Nordik 3,5 sum ti ponudil?
50k i e AmberNordik3,5, za tebe e 60k so popust od Energija, mislam tolku e tamu.
LN-60 treba da platis za da dobies Amber3,5 monteru, ama takvi budali nema da najdete.
Ti ke bides prviot.
Ako Amberot za Srbija e Top klima koja zadaje udarce, i za 60k ke razmislam dali da ti ja dadam
screenshot_20190116-173458-png.203132

Последно уредено:
Дијаграми, скринови, снег до колена итн итн
и што? пак кинез си е кинез и ке цвета продажба у сиромашни земји, сосема нормално
иначе сериозна фирма пред да продава нешо праи истражувања и го понудува она од кое има потреба пазарот
ама нордик клима у мк? -20с? -30с? хахахаха
па уште манипулација на незналиците, перење на мозок, ке смрзнеле, немало да им греаат...

ln2-jpg.202894

Lepi koa ednas si kazal sve sto treba da se kaze za LN, a kazanata ne se menuva ako imas i drzis do principi...osven ako ne si nastran pa go vtris zadnikot kako sto dilerot ke ti naredi.[DOUBLEPOST=1547761881][/DOUBLEPOST]
Amber Nordik 3,5 sum ti ponudil?
50k i e AmberNordik3,5, za tebe e 60k so popust od Energija, mislam tolku e tamu.
LN-60 treba da platis za da dobies Amber3,5 monteru, ama takvi budali nema da najdete.
Ti ke bides prviot.
Ako Amberot za Srbija e Top klima koja zadaje udarce, i za 60k ke razmislam dali da ti ja dadam
screenshot_20190116-173458-png.203132

Да бит пазарска ЛН - амбер нордик ми понуди.
Не знам колку е во Енергија не ме ни интересира, не ме ни интересираат бит пазарски клими.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Дијаграми, скринови, снег до колена итн итн
и што? пак кинез си е кинез и ке цвета продажба у сиромашни земји, сосема нормално
иначе сериозна фирма пред да продава нешо праи истражувања и го понудува она од кое има потреба пазарот
ама нордик клима у мк? -20с? -30с? хахахаха
па уште манипулација на незналиците, перење на мозок, ке смрзнеле, немало да им греаат...
Pisi i go istovo...na Kate smrznatata
Tebe mozokot ni peralna na centrifuga ne ti go oprava.
img_20190117_205636-png.203209

Pisi i go istovo...na Kate smrznatata
Tebe ni peralna ne te oprava
img_20190117_205636-png.203209

многу глуп одговор искрено очекував повеќе
мидеа е кинеско исто а јас ги ставам у ист кош
не се знае дотичнава у каков простор ја работи, шо би рекол ти у шупа ја стаила хехех
99% се греат на инвертери шо не се нордик и што смрзнаа ли
абе озбилно озбилен си?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ај коментари и забелешки за Нутела !
Ама femina.mk бе !!!
Мањачење по женски форуми !
Да не има за фалење производи од типот rice cookers ово,оно за таму ?

Ај коментари и забелешки за Нутела !
Ама femina.mk бе !!!
Мањачење по женски форуми !
Да не има за фалење производи од типот rice cookers ово,оно за таму ?
Da da davaat gratis ...Stik....ama ne bil za pod mishka

Последно уредено:
Нај 6-полна,triple stage, со 11 ребра изменувач Нордик Gree. Изгледа ова Gree грее

Attachments

• Gree01.jpg
    Gree01.jpg
    116,6 KB · Прегледи: 32
Нај 6-полна,triple stage, со 11 ребра изменувач Нордик Gree. Изгледа ова Gree грее
Taka ispagja koga ke ti dadat upatstvo na latinica a ti edvaj osnovno si pominal Za Stikot ke urgiram da dobies razbirliv manual (priracnik), da ne go piknes kaj sto netreba.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom