- Член од
- 19 февруари 2006
- Мислења
- 2.237
- Поени од реакции
- 352
Имам понуда за ЛН од Бит пазарKolku sto "mislis" tolku i ke kjaris...na Bitpazar so 25% idat LN , da ti najdam edna ako sakas.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам понуда за ЛН од Бит пазарKolku sto "mislis" tolku i ke kjaris...na Bitpazar so 25% idat LN , da ti najdam edna ako sakas.
Kolku e na Bitpazar?Имам понуда за ЛН од Бит пазар
Жалам што не го разбираш тоа што кажав...Јас кажав парабола,а не виц...Тоа што не знаеш што е тоа зборува за твојата едуцираност и она слепило за кое зборував а постои кај голем број од членовите на темата...Како и да е во контекст на твојот Виц јас веќе излегов од автопатот(темата) на првиот излез,иако не возев во погрешна насока, но еве гледам како возиш ти а зад тебе и други во погрешна насока..Не коментирам повеќе, се надевам дека сите ќе го преживеете судирот кој е неминовен!Eden vic i za tebe
Vozel mujo nakaj germanija,i mu se javuva haso, i mu vika pazi mujo javija na tv deka nekoj ludak vozi u obratna nasoka.
Mujo:Ne e eden ludak haso,100 se!
Imaj ubava vecer
50 бона.Kolku e na Bitpazar?
Хиперинвертер од највисока класа од Мицубиши, дополнето со еуровент резултат за пример. Каква да биде?![]()
Amber Nordik 3,5 sum ti ponudil?50 бона.
Коста, ЛН-то (Амбер нордик 3.5) од Бит пазар ти ми го понуди [emoji6]
![]()
Lepi koa ednas si kazal sve sto treba da se kaze za LN, a kazanata ne se menuva ako imas i drzis do principi...osven ako ne si nastran pa go vtris zadnikot kako sto dilerot ke ti naredi.[DOUBLEPOST=1547761881][/DOUBLEPOST]
Amber Nordik 3,5 sum ti ponudil?
50k i e AmberNordik3,5, za tebe e 60k so popust od Energija, mislam tolku e tamu.
LN-60 treba da platis za da dobies Amber3,5 monteru, ama takvi budali nema da najdete.
Ti ke bides prviot.
Ako Amberot za Srbija e Top klima koja zadaje udarce, i za 60k ke razmislam dali da ti ja dadam
![]()
Pisi i go istovo...na Kate smrznatataДијаграми, скринови, снег до колена итн итн
и што? пак кинез си е кинез и ке цвета продажба у сиромашни земји, сосема нормално
иначе сериозна фирма пред да продава нешо праи истражувања и го понудува она од кое има потреба пазарот
ама нордик клима у мк? -20с? -30с? хахахаха
па уште манипулација на незналиците, перење на мозок, ке смрзнеле, немало да им греаат...
Pisi i go istovo...na Kate smrznatata
Tebe ni peralna ne te oprava
![]()
Pocna i na femina zenskite forumi da gi sledi t.s. demneKoj ovde se palese na Midea?
Izmrznale, spie Midejkava vo DF (DeFrost)
Прегледај го приврзокот 203209
))Da da davaat gratis ...Stik....ama ne bil za pod mishkaАј коментари и забелешки за Нутела !
Ама femina.mk бе !!!
Мањачење по женски форуми !
Да не има за фалење производи од типот rice cookers ово,оно за таму ?
Taka ispagja koga ke ti dadat upatstvo na latinica a ti edvaj osnovno si pominal Za Stikot ke urgiram da dobies razbirliv manual (priracnik), da ne go piknes kaj sto netreba.Нај 6-полна,triple stage, со 11 ребра изменувач Нордик Gree. Изгледа ова Gree грее