Ај за
@murto и сите останати,Дали ја знаете прикаската за слепите луѓе и слонот?! Отишлите слепите да видат т.е. почуствуваат како изгледа слон...Едниот го фатил за опашката и рекол дека слонот е како јаже,другиот го фатил за увото и рекол дека изгледа како лепеза,третиот го фатил за ногата и рекол дека изгледа како дрво..:Е сега кој е во право а кој лажи...Испаѓа сите лажат а и сите се во право... Ако не читаш ќе бидеш како слеп,и ќе бидеш во право и ќе лажиш...Ако читаш дека сум задоволен корисник на Грее ќе бидам лобист,ако си читал од почеток ќе знаеш дека сум дошол за помош на темата па потоа сум купил Грее откако се сум испрочитал(не сум останал слеп) и пренесувам само искуство...Ако си го читал тој што сега го навредуваш ќе видиш колку позитивни работи напишал и колку клими препорачал...Ако не си читал ќе занеш само за навредите и нема да знаеш дека
@Scorpio83 има Фуцицу и тоа по препорака на Стрлец..Не ми треба search се да пребарувам знам кој што рекол и напишал сум прочитал од почеток..,За другите зборувам да прочитаат да не останат слепи..
Кој од тука знае што е испарувач што е изменувач што е кондензатор а што саќе немаат поим дека е исто,со обратна улога.,Се знае само дека Грее нема еуровент стрелец е и нивни продавач(озогласен) и толку...И се влегува во воен филм...
Не сте слепи не Ви требаат наочари да прогледате,доволно е да прочитате,во спротивно останувате слепи!!
Додека прогледате отидов јас!
Постои conflict avoidance,conflict prevention i conflict resolution..Овде останува само conflict avoidance...Среќен Ви пат во останатото..