Вака сеа Катар за овие беше измислен,Франција претходно исто, не се сеќавам на Шпанија али ова е едно од најлошите плус пред скоро читав нешто за Туниските навивачи во Данска каде не им било дозволено да идат на мечот иако имале карти и све уредно за отворањето
Башка не се работи за некој земји кај шо ракаметов не е на некое ниво па ај ке погледаш низ прсти ,се работи за две земји кој се со врвно развиен ракомет,инфоа треба да рикаат на сите страни,видеа итн абе таа песната од Франција уште ми е во умов ми се врти
незнам олку негативен впечаток одамна сум немал за некое натпреварување коа се работи за инфо[DOUBLEPOST=1547593957][/DOUBLEPOST]
тоа е тоа не е глобален туку регионален спорт
Кој глеат ракомет и ние да го нема Вардар колку ке гледаме Германија и Франција тука се врти све плус Унгарците,Полјаците и Скандинавциве(екипа две ) до некој степен кај Шпанците ништо(Барса),Италија ич,Русија ич итн во соседство кај нас воопшто нема интерес ние живуркаме ради Вардар ко ке го снема ко на металург онака 50души ке берат фамилииите од играчите имаше во ЛШ утакмици страв да те фатит од шо беше празно во оние Ц и Д
само да нетрујам сега за ова е за СП тема
Да напредна али кој потенцијал го има овој спорт со онаа динамика штета е шо е на ова ниво