Siguren si ? Sekoj vtor post e nesto cudno mi raboti nadvoresnata, nesto jak zvuk, nesto ko da mi fajka perkata I sl. Aj prasaj go
@Fikshe1989 ko toj ednash da spodeli slicno iskustvo.. a pak toj sho mu kapela odozgora I mrazot nadole sho besei na kaj ventilatoro. Imase I drugi slucai kolki sho mi teknuva.
ne znam dali toj greach shto go kazuvate ke i pomogneshe na mojata nadvoreshna, ama nema vrska.
Inache, denes se javiv kaj ushte dvajca shto ja imaat WN od Mitsu, edniot 2,5kata drugiot 3,5kata. Dvsjcata od Ohrid. Ovoj so 2,5kava greel spalna 14 ili 16m2 ne pamtam, a drugiov so 3,5kata greel 45m2 stan. Dvajcava prezadovolni mi rekoa deka se. Ovoj so 2,5kava imal 70m2 stan, izoliran i imal ushte edna 3,5ka LG vo dnevna i mi vika so dve mali deca deka bil, i deka dvete izrasnale so klimi doma, mi vika stavi si inverter i uzivaj si. Na dvajcata im rekov deka sum zainteresiran da ja kupam, ne im kazav deka ja imam vekje. Ovoj so 3,5kata cel stan go greel so nea, stan na severna strana, na prizemje. Go prashav dali mu prekinuva so rabota, mi vika nekolku pati ja videl deka prekinuva so rabota ama ne znael deka toa se vika defrost
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Ovoj so 3,5kava mi kaza deka bil so malo bebe, vtora sezona mu e so klimava i deka ovaa zima nekolku pati samo sabajle pred da odel na rabota pushtal panelka. E radi ova znam deka imam edinstveno problem so izolacijata, ili so Betonvent kako shto reche eden od clenovive tuka.