Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Unibet definitivno najslaba onlajn kladilnica..
Немав играно едно 4-5 години али не беа вакви порано сеа се катастрофа општо неиграв онлајн БЕТ365 не одговараат на моите потреби
размислувам да сменам ама она шо го игрм јас Хокеј и ракмет овие го нудат најдобро моментално

Немав играно едно 4-5 години али не беа вакви порано сеа се катастрофа општо неиграв онлајн БЕТ365 не одговараат на моите потреби
размислувам да сменам ама она шо го игрм јас Хокеј и ракмет овие го нудат најдобро моментално

Sekoja mozna uplata na igracive ne mi ja odobruvaat..katastrofi teski se

Sekoja mozna uplata na igracive ne mi ja odobruvaat..katastrofi teski se
3.4 е accepted and 26.6. for approval :pos: мене ми ги одобриј све до сеа
гз им мајчин се вардет од вакви типови иам ја речено локалниве кладилници се имислени за овие само овој даноков ебит работа овие 2вин особено дури немаа сменето беа мајка за сиве кладилници предтоа Бетсити само народов научен беше во СЛ да уплакат и уште е таков

3.4 е accepted and 26.6. for approval :pos: мене ми ги одобриј све до сеа
гз им мајчин се вардет од вакви типови иам ја речено локалниве кладилници се имислени за овие само овој даноков ебит работа овие 2вин особено дури немаа сменето беа мајка за сиве кладилници предтоа Бетсити само народов научен беше во СЛ да уплакат и уште е таков

Денес пробав 10 ракометари сите ми ги одбија..катастрофи тешки по 0.80 центи само примаат

Киро -7.5 2,15 ова вреди да се проба
Киро денес ти е најголем плус.. Ќе се здиви против Хрватите.. 10+ гола ќе има.. Маџарите Н1 -1.5 ... 1.9 поклониште заедно со Ќиро...

Која е официјалната страна на првенствово?
Т.Е каде да пратам голови на играчите?!

Чика лино ќе му залепи фластер, стар волк е тоа.
Џабе, ќе има 5-6 пенала, тепаџии се Хрватите, воедно и да ви кажам уште 1 зицер а тоа е Хрватска 3,5+ исклучувања (специјал од Спортлифе) :D 1,85 коеф

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom