Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Панасониците од повисоките класи имаат потивки дефрости, а зачестеноста не е само од алгоритамот на климата! За во спална би идела во предвид и Тошиба, заради тивкоста и одличната модулација@Che59 Dobro, ako vekje bega od defrosti, neka gleda druga klima. Ne znam iskreno koi klimi kakvi defrosti imaat. Ama klimata e top 2,5ka po specifikacii.m, mnogu me kejfa
Не би требало да има влијание тоа, Ќе да е во друго цаката!Дружтво имам едно прашање за вас: дали е подобро цевките од внатрешната единица до надворешната да се внатре повеќе во соба или да бидат што повеќе надвор изложени? Прашувам од причина што се земени две идентични клими за во две засебни соби, потполно ист модел, каде едната клима да работи како другата треба да се разлика од три степени наместени, и каде на едната се внатре цевките повеќе, а на другата веднаш зад внатрешната излегуваат надвор ( оваа е таа што работи на 25 и е супер)
Само за @rusrus и неговата стара гарда која си мисли дека ги знае сите финти.
Иако на видеата имам датуми 4 часовници,часовникот од камерата ги покажува секундите,
на секои 5 - 6 секунди покажувам усис издув потрошувачка rusrus сепак си знае! хахаха.
Не работам јас во холивуд хахаха.
FH 35ve на -10 надворешна, во првиот дел од видеото дава 4киловати со цоп 4.1 додека во вториот
и третиот дел од видеото дава 3.5 - 3.7киловати со цоп од 4.5 до 4.7киловати.
Или можеби грешам?
https://streamable.com/u36qm

Jas sum na morska voda naviknat sum na moreoperil ili marisol.
)Почнувам да не им верувам баш на некои временски информации, викендов во Маврово бев па можев да испитам рекордни 10на степени разлика во живин термометар на тераса и на пр.wether channel. Во кола една, на термометар друга, на апликација трета температура со разлика од 5 степениUrtovo vo Bitola!
Да. Тоа е греачот на тацната и работи постојано без разлика дали е пуштена климата или не. Ја држи загреана надворешната единица и кога не е упалена и кога е упалена се додека надворешната температура е под +4 степени.Decki, dali e normalno kaj Hansolot i koga e isklucen da vlece struja?
Kako sto znaete momentalno ne se raboti no bese ostaven pod napon i utrinava koga rastrguvav kaj priklucokot na meracot gledam deka povlekuva po 100 W.
Za vie sto imate Hansoli dali moze da proverite dali i kaj vas se slucuva istoto?
Dali e vozmozno grejacot na tacnata da raboti celo vreme duri i koga klimata ne e priklucena?
Bitola definitivno e najladen grad! I vervaj koga izlegov sabajle za na rabota odvaj se dvizev od sho beshe ladno - suv stud. A doma toplo izlegvash nadvor shok za organizmot 40 stepeni razlikaПочнувам да не им верувам баш на некои временски информации, викендов во Маврово бев па можев да испитам рекордни 10на степени разлика во живин термометар на тераса и на пр.wether channel. Во кола една, на термометар друга, на апликација трета температура со разлика од 5 степени
Незз што е точно стварно
Ajde kje izdrzime ushte ovaj mesec... PozdravBitola definitivno e najladen grad! I vervaj koga izlegov sabajle za na rabota odvaj se dvizev od sho beshe ladno - suv stud. A doma toplo izlegvash nadvor shok za organizmot 40 stepeni razlikaAjde kje izdrzime ushte ovaj mesec... Pozdrav