Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
@mdeni A panasonicot z35tke? Mnogu dostapna cena ima za tie performansi?

druze aj jas da si kazam moe iskustvo pa ti kako sakas... koristam haier tundra 18 vo stan od 53m2 e sea tuka se i terasi i wc koe ne se gree znaci gore dole kje bide kolku tvojata kvadratura megjutoa jas gream cel stan i toa so dve spalni sobi, znaci od dnevna toplinata se raspredeluva preku hodnik vo dve spalni sobi, inace imam ednogodisno dete i racunaj kako treba da mi bide doma, normalno toplo :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

@mdeni A panasonicot z35tke? Mnogu dostapna cena ima za tie performansi?
Што вели еуровент во споредба со LN35VE?

Генерално не сум чул да се жали некој од висока класа на панасониците. Може да е одличен ако има барем 3.5KW на -7.

Што вели еуровент во споредба со LN35VE?

Генерално не сум чул да се жали некој од висока класа на панасониците. Може да е одличен ако има барем 3.5KW на -7.
3,5kw na -10, 3,0 na - 15. Z35 e edna od nekolkute 3,5ki shto se u stvari 3,5ki

Ln35 e 30k poskapa :/ panasonicot e 52k
Ја незнам шо се мислиш!?
Нормално Панасоникот,и ќути си дома немој да си кажал дека ЛНот го има во разни бои.... оти ќе се заебеш ;)

Za 30.000 razlika mozda i vredi povekje panasonicot.
Osven sto nemq tein rotary i ima 600gr pomalku freon, i okolu 50m3/h pomal izduv od LN, drugoto e se super.

Mozda i momentalno dobra japonska klima bi bila panasonicot z35tke

Sent from my iPhone using Tapatalk

Решете се 3.2 или 3.5 е на -10. И со колку цоп. Многу разлика има од 3.2 на цоп 2.2 до 3.5 на цоп 3.

I ti i toj drugar ti sto te gotivi micko sto snima videvca so multiskrinovi od ip kameri postaveni kujznae kade i misli deka starava garda ne se razbira od takvi finti Nesto kako vo videata na znaete koj...

Само за @rusrus и неговата стара гарда која си мисли дека ги знае сите финти.
Иако на видеата имам датуми 4 часовници,часовникот од камерата ги покажува секундите,
на секои 5 - 6 секунди покажувам усис издув потрошувачка rusrus сепак си знае! хахаха.
Не работам јас во холивуд хахаха.
FH 35ve на -10 надворешна, во првиот дел од видеото дава 4киловати со цоп 4.1 додека во вториот
и третиот дел од видеото дава 3.5 - 3.7киловати со цоп од 4.5 до 4.7киловати.
Или можеби грешам?

https://streamable.com/u36qm

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom