ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Дали јавна администрација е доволно учење само од презентациите, тоа се паѓа или сепак треба и од книгата?

По пауза од 2 години решив повторно да се вратам на правен. Дали има некој што е моментално на правни студии ми треба мал вовед околу предметите и да ми каже по кој предмет има прашања, да ми пише. Имам неколку предмети положени од 1 и 2 семестар и сега сакам да продолжам.

Дечки може некој да сподели искуство за испитот Вовед во право на ЕУ(какви прашања се паѓаат, по колку прашања се паѓаат, на кои теми да обрнам внимание и сл.) Фала многу.

Ај некој што полагал граѓанско у скоро време нека каже што прашања прашуваат највише и дали прашуваат од таа новата книга што ја издале сеа

Ај некој што полагал граѓанско у скоро време нека каже што прашања прашуваат највише и дали прашуваат од таа новата книга што ја издале сеа
Полагав граѓанско во јунска сесија и буквално не седна 10 студенти колку што бевме пријавени пред сесија и не прашуваше од 3те книги се што е можно да се праша. Подобро земи научи убаво се, дека во детали прашуваат.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Полагав граѓанско во јунска сесија и буквално не седна 10 студенти колку што бевме пријавени пред сесија и не прашуваше од 3те книги се што е можно да се праша. Подобро земи научи убаво се, дека во детали прашуваат.

Кои 3 книги , мислиш на практикумот како трета , ај пиши ми некој прашања што ти текнува дека те праша

Кои 3 книги , мислиш на практикумот како трета , ај пиши ми некој прашања што ти текнува дека те праша
Има една книга и две монографии издадени, од практикумот не се учеше ништо за општиот дел. Ме праша за губење на деловна сопственост, жалба, залог и уште едно не ми текнува како беше. Се надевавам ти помогнав.

Дали знае некој каде се наоѓа кабинетот на Калајџиев ?

Дали знае некој каде се наоѓа кабинетот на Калајџиев ?
Коа ќе влезеш од главниот влез ќе го фатиш ходничето што е од кај компјутерски центар, баш на крај од ходничето последниот кабинет мислам беше неговиот.

Ме интересира за право на еу дали моѓе да се помине ако учиме по прашањата од либро? И дали по мјп има некои прашања кои се паѓаат на испит и дали ги има во либро?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom