Знам дека можеби е тешко да се процесира, но никој овде не тврди дека ТРЕБА да се вози со летни гуми во зима при снегови.Се гледа дека многу имате возено од 15 ноември па до крај на зимата. Од пред компјутер и никаде подалеку.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам дека можеби е тешко да се процесира, но никој овде не тврди дека ТРЕБА да се вози со летни гуми во зима при снегови.Се гледа дека многу имате возено од 15 ноември па до крај на зимата. Од пред компјутер и никаде подалеку.
2 зимски гуми на погонски тркала, или летни гуми со ланциМе допре полиција на автопат и ми бараа ланци. Сите 4 зимски ги имам, ама за нив не тоа не беше доволно. Дали има некој да знае што се подразбира под зимска опрема (кога се вози вон населено место)
Зимска опрема е точно тоа _ 4 зимни гуми и ланци во гепек, кои се готови да ги ставиш, ако е потребно.Ме допре полиција на автопат и ми бараа ланци. Сите 4 зимски ги имам, ама за нив не тоа не беше доволно. Дали има некој да знае што се подразбира под зимска опрема (кога се вози вон населено место)
каде го пишува ова???Зимска опрема е точно тоа _ 4 зимни гуми и ланци во гепек, кои се готови да ги ставиш, ако е потребно.
и ова го читав....и овдека не пишува зимски + ланци.
и ова го читав....и овдека не пишува зимски + ланци.
значи да повторам: имам 4 зимски, а цајканите ми бараа плус и ланци да имам!!!
Многу јасно дека ќе ти бараат, тоа е дел од зимска опрема...и ова го читав....и овдека не пишува зимски + ланци.
значи да повторам: имам 4 зимски, а цајканите ми бараа плус и ланци да имам!!!