palekrstic
Модератор
- Член од
- 14 ноември 2016
- Мислења
- 2.041
- Поени од реакции
- 5.540
Attachments
-
577,8 KB Прегледи: 49
-
579,6 KB Прегледи: 37
-
329,6 KB Прегледи: 39
Da ne te cudi Makedonski sindromJas sekoj den go pratam forumot so cel da naucam nsto novo i da si pomogneme eden na drug. A se pocesto citam zajadlivost i sranja. Alooo. Do koga
Брату не ме сфакај толку буквално, мислев нешто во стилот - во ДАБЧ работата оди побавно поради скандалот, агенцијата ќе се затвора и сл, значи никој не може да ти каже дали е точно ама има смисла. Така и со вицето - не потпишува поради исчекување на нов закон, има ставено мораториум неколку месеци, на зимски одмор е ... значи БИЛО КАКВА информација што има смисла затоа што ова чекање стварно веќе нема смислаkoj ti e toj muabet be druze, makar i spekulacija????
ccc eve jas ke ti dadam takva:
od denes ke davaat pasosi samo usno da kazes"sakam pasos" i go dobivas istiot den .....zadovolen?
Zdravo ima edna cudna rabota na forumof go pratam non stop nekoi clenovi koi se bile za potpis cekale okolu 1 mesec i se pregledani i se staveni na proverka od viceto i im se meni samo na tie sto gi stavat na proverka statusot .ipak mi stoi oti se raboti nesto cim nekoi clenovi sepak imaat promeni od viceto.Брату не ме сфакај толку буквално, мислев нешто во стилот - во ДАБЧ работата оди побавно поради скандалот, агенцијата ќе се затвора и сл, значи никој не може да ти каже дали е точно ама има смисла. Така и со вицето - не потпишува поради исчекување на нов закон, има ставено мораториум неколку месеци, на зимски одмор е ... значи БИЛО КАКВА информација што има смисла затоа што ова чекање стварно веќе нема смисла
00359879464979 vancoZdr.forumdzii,dali ke moze nekoj da mi dade kontakt od Vanco od Ohrid,posrednikot za bg.pasosi.
Fala vi mnogu odnapred,pozzz !!!!!
И мене ми има оставено исти впечаток тоа со проверката. Значи на голем дел од тие што ги става на проверка им потпишува, а на тие што чекаат потпис повеќе од 4-5 итн. месеци за жал или им дава отказ или документите нека си ги бараат во некој контејнер.Zdravo ima edna cudna rabota na forumof go pratam non stop nekoi clenovi koi se bile za potpis cekale okolu 1 mesec i se pregledani i se staveni na proverka od viceto i im se meni samo na tie sto gi stavat na proverka statusot .ipak mi stoi oti se raboti nesto cim nekoi clenovi sepak imaat promeni od viceto.
Se slusnaf so eden posrednik mi rece demek posle 20.01.2018..imale najava deka ke pocnat da potpisuvaat kolku e tocno ostanuva da cekame.pozzИ мене ми има оставено исти впечаток тоа со проверката. Значи на голем дел од тие што ги става на проверка им потпишува, а на тие што чекаат потпис повеќе од 4-5 итн. месеци за жал или им дава отказ или документите нека си ги бараат во некој контејнер.
Вицепрезидента нема никаков рок до кога да потпише.
Ako e tocno te cestamSe slusnaf so eden posrednik mi rece demek posle 20.01.2018..imale najava deka ke pocnat da potpisuvaat kolku e tocno ostanuva da cekame.pozz
Bash naprotiv...И мене ми има оставено исти впечаток тоа со проверката. Значи на голем дел од тие што ги става на проверка им потпишува, а на тие што чекаат потпис повеќе од 4-5 итн. месеци за жал или им дава отказ или документите нека си ги бараат во некој контејнер.
Вицепрезидента нема никаков рок до кога да потпише.
истата информација ја имав и јас затоа пишав прошлата година дека потписи после 15 јаноар иако пак не ми се верува за јаноар пошто ПРЕМНОГУ празници се ги славиме исто,ке пуштеле баеги одеднаш колку еточно времето ке покаже!!Повеќето од овие што поставуваат прашања не сакаат 2-3 поста наназад да прочитат а не пак неколку страни.
Одговорот му стои 2 поста погоре,тој истото го прашува. СТРАШНО